Tuesday, November 11, 2008

2006 Phuket


Jom jalan-jalan..Ha ni time gi Phuket ade training. Ade la 5-6 bulan makan megi sbb nak kumpul duit gi Phuket ni. Muahaha of course la company bayau. It was interesting, first time gi luar negara, nak blaja oversea tak kesampaian sebaik keje ni dapat gi. Adela seminggu gi sane, tp engineer nye training, daku seorg sahaja bunga takde geng nak gi jalan2.so ikut program je la. Masetu stay di Movenpick Hotels & Resorts
(http://www.moevenpick-hotels.com/en/pub/homepage.cfm).


Tengok aku sorang puang..bosan gel

Adeke patut mase sampai name aku takde maksdunya bilik aku pun xde la.Takkan nak share kot dah la sorang puang.
Finally they managed to secure me a room, tengah garden lagi org lain semua dok bilik kat tower wakakaka padan muke korang. And the people were so nice. Bilik pun best...



surrounding ape tah lagi



jom tirokk..



Pastu ade la gi makan2, tp tak ingat la nama restaurant, mak cik dah tue uhuk uhuk..






ha ade lagi nak share, untuk nyah2 kat mesia ko tgk la competitor kat phuket ni, takleh cari makan nyah..tutup periuk nasi


tak clear sgt nyah, mak cover2 mase ni.adeke amek gamba pun kene bayar nyah.kite kat sini siap masuk skali dalam pakej. dah la kite kat sini under table, diorg selambe nyah.. on the table!

0 comments on "2006 Phuket"

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates