Tuesday, November 11, 2008

Mak andam


Ha ni nak cite, meh dengar meh. sini lagi,dok dekat sikit nnt orang dengar.ni pengalaman sndiri ni.bukan
rekaan.adalah dinasihatkan kalo nak tunang ke kawen ke, tang makeup ni kan kalo kite amek makeup
artiste yang kite pun xsure keje die cmne lebih baik la tgk dulu hasil kerje or trial makeup.bukan kate
sbb die bukan nurul shukor (die lagi, sorry nyah) yang lain2 tu tak cantik makeup nye, mslhnye makeup
ni very subjective ade kate cantik, ade kate tak cantik ape2 pun sbb kite yg nak tunang/kawen so baik
kite sndiri rase kite cantik ke x.mcm haritu mase majlis pertunangan saye, tgh makeup tu,org keliling
ramai la cakap cantik..tp time aku rase,nape muke aku mcm tepung gomak...awat kening mcm sinchan
kesimpulannye tak rase hepi la dgn makeup yg cmtu meskipun org2 lain dok puji.pastu dlm gamba pun,since
kat umah n gune camera biase je muke aku mmg mcm puteri lilin yang tak berapa nak jadi huhu
sgt la mengecewakan hasilnye.
tp ade jugak org makeup ni die suka muka die putih sikit, ade yg suke nmpk natural (aku la tu)


*adela yg suka muka putih cmni, mak kureng sket nyah. mak nak tunang ni bukan nak gi casting cite pontinak huhu. kalo gune foundation slightly darker kan ngancam


the very subjective.itula dicadangkan untuk trial dulu ke, mane tau idea mak andam tak align dgn kite
kan.kalo dah test dulu, kalo ade perubahan boleh la dibuat mase hari betul2 tu. Ingat tu...

tp mak rate ko 3 stars la k, foundation tu mak tak suke sgt

0 comments on "Mak andam"

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates