Tuesday, November 11, 2008

Nape mak suka makeup?


Dulu tak suka sebenarnye.Tak cool la konon.Ha sekarang apesal mak pulak keje makeup2 kan muke org???
No komen nyah.Mak suke dah hape ko peduli??
Best ape makeup2 ni :) tibe2 suke mak pun tak tau kenape nyah.takkan ni ha gatal2 je nak conteng2
muke org.Eye shadow pertame yg mak beli ko tau ape nyah?ni pertame dalam dunia ni..cube la teka nyah
cuba la.. harge 14++ after sale 11++, ha teka la..Yeay, silkygirl pandai! mak suke ko nyah.
ade lg sampai skrg nyah eyeshadow tu, rm11 + sentimental value, dekat 14k harge die skrg tau.
mule2 makeup test wane natural dulu,sekali jadi pulak. awww mak gembire!
dr belaja sampai ke la ni, mak mmg suke la org tadah muke kat mak.dulu kawan2 kat U tu jadi mangsa.
asal boring buat system je mak pakse rela diorg dimakeupkan, mangsa2 yang biase jadi mangsa; Oya,
kak yo (disebabkan selalu dimakeupkan beliau sekarang telah pun melanjutkan pelajaran di luar negara),
ita (ini die mmg rela ok, mak tak pakse), yin (same la cm remark tadi), yan (seth2 tu la..) dan
ramai lagi.. maaf kalo mak tak sebut lain2 post mak sebut la name ko plak nyah. so terima kasih la,
walaupun tanpa korang tetap mak laku (off-record eh yg ni) mak ucapkan time kasih jugak la.
perkembangan makeup mak boleh la nyah2 sekalian layarni www.bahabrushnblush.blogspot.com (sempat mak promote)
ni pun tgh kembang2 kan lagi business makeup2 ni, tp mak ni sebenarnye lebih nak tlg nyah2 ni yelah
nak makeup ng nurul shukor ke saidatul ke mmg la diet sampai ke kering pun tak dpt nak kumpul duit bayau
diorg tu (tp still la diorg makeup tu cantik kan..cover nyah, nnt diorg sue) lagipun makeup muke tak jadi
macam siti pun xpelah, janji nampak berseri, lebih cantik dr biase (biase tu korang mmg dah lawa dah nyah)
ha ok ape...takyah cm siti ke erra ke everyone is beautiful, mak ni enhance aje. setakat nak enhance serahkan
je pade mak, so rege pun rege enhance la takla mcm rege buat plastic surgery.
so far inila alat2 makeup mak, nampak je bese2 je nyah sekali mak touch on ur face nyah terus ko jadi
luarbiase

IMAGE UPLOADING....

haaaa..ini la dalam usaha mempelbagaikan lagi terutama foundation n eyeshadow tu kan supaya

dapat memenuhi lagi citarasa pelanggan.
ok nyah2, nnt mak share cerita lagi la under category ni ha ok. daaaa..

1 comments on "Nape mak suka makeup?"

::she is zente @ eyka:: on November 12, 2008 at 4:50 AM said...

jom men make-up ...lama nyah tak make-up2 ni..rasa nak diconteng je muka ni sambil karaoke kat Nilai..hahhaha...

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates