Wednesday, November 26, 2008

New hot topics are coming soon!


Hello readers (specifically girl),

We are going to have 'What men say..' category here in my blog where a Guest blogger (lelaki la kan)will be invited to share opinion / shoot us / to compliment or to whatever he likes..Na, not so much worry - coz the good thing is WE CAN SHOOT HIM BACK. Weapons up Ladies!So what shall we do now? Share your questions with me (either via shoutbox or comments column)and let him answer. kalau tanya BF karang selalu tak berjawab kan soalan tu so apakata we ask Mr Nice Guy (MNG) :)


Ha ade lagi satu category nak mak nak tambah nyah..mak nak share la makeup tips ng nyah-nyah semua. Free je lesson ni, online lagi (supaya nyah yang suka mak makeup kan free tu boleh belajar and makeup sendiri k ;p). xdelah.. mak ni mmg hati mulia, suka buat amal jariah macam ni. so kalo nyah ade la nak tanye cmne nak makeup gi mengajar ke dating ke boleh la mak share cmne nak makeup tu. nnt mak taruk la gamba sekali kan kalo ade yang tak boleh membaca tu.Boleh la start bagi idea ke soalan ke bagi duit pun takpe.. Maybank mak.. 004567899900 (bukan akaun sebenar) ok nyah jumpa di entry itu nanti. daaa



Man + Makeup = What a-hilarious combination!

4 comments on "New hot topics are coming soon!"

Anonymous said...

menarik. mmg ada banyak soalan ni, nak marah pun banyak jugak. Nape lelaki ni slow sgt pujuk perempuan? slow mcm kura2. jemput la jawab

Yang Soon-Ae said...

kura2..betul la..
sumtimes tu tak tau yg kite ni tgh merajuk..
why??why??

dYRa on November 27, 2008 at 4:12 AM said...

hahahahah
amboi cik ton
ko mmg tau
ape lagi..copek ar
atromen dah start nak fire nih

Anonymous said...

SLOWWW... woit. pompuan yg ngade2. dh puas mcm2 cara tp korg mmg cmtuh. bio aje la. baru padan muka...hihihi - amek ko

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates