Tuesday, December 23, 2008

Final semester


Yippie, it's final semester!
Regardless online registration yang selow, staff i***s yg menyakitkan hati, thesis proposal yang tak siap lagi, risau Prof Laila nak bercuti.. aku sangatlah teruja dengan kedatangan sem akhir ni.
Sebab aku tak sabar nak jadi manusia normal seperti berikut:
-ada sabtu dan ahad untuk berehat
-boleh beraktiviti sehingga lewat malam hari jumaat malam
-boleh pergi kenduri kahwin hari sabtu
-boleh balik kampung
-boleh jalan2 hari sabtu, berehat hari ahad
-boleh tido pas balik kerja
-takyah baca buku untuk test
-takyah buat assingment
-takyah tulis journal
Huaa..tak sabar! (tlg sabarkan saye...)


p/s : Ami, terima kasih atas hadiah kasut bersempena kecermelangan saya semester lepas! Kalau tak cemerlang sgt pun bagi la hadiah jugak lagi ok..! =)

1 comments on "Final semester"

zeti on December 23, 2008 at 4:13 PM said...

sama la kita last sem tp zt still kene pi class.. ada 1 lg subjek nk kene amik.. dayah da antar proposal ke? zt blum lg ni.. risau tul la :(

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates