Thursday, December 11, 2008

‘Happy Birthday Sultan Selangor!’


time kasih sebab bagi cuti, boleh gi jalan2

Semalam walaupun cuti tapi ada a few formal things I have to manage. Dari Menara Perak ke KLCC. Disebabkan nak melepak pulak dekat KLCC, it might be long so I parked my car at Menara Public Bank. Konon2 park kat Menara PB lagi murah la, konon la.. Ok sambung cite. Masa tu masih bertenaga setakat lintas jalan 2-3 kali, tak dok ha.. Sedang berjalan2, aku nampak seorang mamat India (dipercayai bukan rakyat Malaysia) sedang terbaring di taman di hadapan KLCC tu. Apahal?
Owh rupanya tengah ambil gamba kawan dia yang sedang duduk kat atas tiang kat taman tu. Tak sempat plak aku nak amek gamba dia tgh amek gamba kawan dia tu. Tapi masih segar di ingatan so I can draw.. Hehe Click to enlarge.


Memang lama la lepak, dari kul 4 aku sampai kul 9 lebih. Kalau parking kat KLCC tu dah bape dah tu. Hmm nasib baik buat pilihan bijak.
Bijak tak bijak la aku, bila time nak amek keta sekali pak guard kata ‘Tau tak parking tutup pukul 9’
Korang-korang yang keje kat Menara PB ni tak reti nak buat overtime keeee?? Konon2 la aku nak anta Syud balik, last-last LRT yang anta kami balik. TG!
Semalam rasa kelakar la, pagi ni dah tak kelakar mana. Kena tumpang Yin n Ita gi keje, pastu aku bangun lambat (apesal bunyi alarm tu slow sgt?) sian diorang kene tunggu (Thanks nyah!). Pastu arini ada banyak hal plak, ada lunch kat KL la pas keje ade meeting la.. Uwaaaa management parking tu xtau ke mak busy arini???
So maksudnya:
2 hari parking kat Menara PB = 5 jam parking kat KLCC
isk..isk..isk Tak baik tau ayah turunkan sifat kedekut tu kat saya, turunkan la kat org lain ;p

2 comments on "‘Happy Birthday Sultan Selangor!’"

AzUraAa on December 12, 2008 at 4:38 AM said...

wakakaka..tu la..lenkali beli kete yg bole lipat tu..senang msk dlm handbag je nyahh!!kikikiki..

`BaHa` on December 13, 2008 at 2:34 AM said...

ish nakal nye cadangan ko tu..tp mak cuba la usahakan ok..

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates