Tuesday, December 23, 2008

When blogging is all about tagging


Tagged by Zura

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
Benda? handphone

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
Benda lagi, apa benda soalan ni hehe.. Tak ingatla, petang semalam beli makanan bukan benda.

3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
Dewan, senang orang nak datang.

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
‘Til death do us apart

5. Adakah anda dilamun cinta?
A..ah

6. Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?
Restoran Paling Sedap Pelangi Damansara = umah saya

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
Buku bukan majalah ek. Tentang Dhiya - Syud

8. Apakah nama penuh kamu?
Nak sama macam dalam IC ke.. Nurhidayah Binti Bahar

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
Diaorang confirm senang dengan saya hikhik

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
Jessica Alba

11.Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu?
Ami
Beberapa kawan di TKS – they know that they are true friends
Beberapa kawan di Kustem – tak semua yang kita kenal itu ialah sahabat
*jangan jadikan jawapan saya ini kontroversi ok =)

12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
Tak, washer-machine yang basuhkan..

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?
Tempat-tempat yang saya pergi dengan Ami.

14. Pelukan atau ciuman?
Ey tak baik tau ;p

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu
Girlfriend Nol, cikgu, ada keta MyVi, sama sekolah menengah and University, a good listener, baik hati – terlebih sudahhh..

16. 8 perkara yang amat saya gilai
Ey mengada la soalan ni, dah la banyak..contoh pun nak banyak2
Perkara kan bukan orang kan.. makeup, makan, jalan-jalan, bersukan, berehat, masak, kemas umah, tido

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan
Ey geram nye soalan poyo macam ni
Babe, ek, owh, ye ke, gel, right, ami, yg, ey

18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca.
Ni soalan aku paling suka sekali, buku pun aku tak baca ko mintak sampai 8
Kebun Mimpi (promote! Promote!) One the authors - Syud

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali.
Ko memang suka lapan ek..
So what, Run the show, and lagu2 lama la aku tak ingat tajuk dia. Ko google la sendiri

20. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu
He’s the one.
Satu sudah..

21. Mari men'tag' 8 orang lain.
Tak nak la tag2 ni, bagi can orang nak buat entry lain selain tag ni hehe (sebena aku dah takde sape nak di tag huhu)

p/s1 banyak gel soalan ni

p/s2 syud saya dah buat dah tag awak tu tapi tak upload. tapi dah tak valid sebab org yg saya nak tag dah tag saya dulu huhuhu
lain kali awak tag yang lain pulak ok, penat la dah amek gamba dah sekali dah tak valid

p/s3 zuwa aku buat satu la dulu berpoloh ketiak jawab soalan ni haaa..

2 comments on "When blogging is all about tagging"

y i en j r on December 23, 2008 at 6:26 PM said...

saya suka soalan no 11 :)

`BaHa` on December 23, 2008 at 6:56 PM said...

hehe awak pun kene tag ek..

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates