Monday, January 26, 2009

Laie sorang kawan baik disunting orang..


Tahun ni osah ramai eh kawan2 den bertunang la.. kawen la..
Yolah umur pun dah duo puluh limo, laie duo tahun tak kawen kang orang panggil anak daro tuo pulak.. takpolah janji daro laie ;p
Kali ni Chilin pulak.. kawan time sekolah menongah dulu. Ghaso cam baru laie cikgu BM lukih gamba jam kat tangan eh (tula sibok bona nengok jam baru aesha) sekarang dio pulak dah jadi cikgu
Ramai jugak kawan datang, seronok botol la te kau eh.. Izati pun ado, dulu maso dio jadi ketuo kelas ko penolong gek eh.. selalu la boleh kaw tim. Time pentadbiran Alia dulu uishh tak dapek nak berkompromi langsung.
Dira pun ado.. dulu samo2 jalan kaki poie sekolah, buek jadual waktu samo2. Dah bapo taun berlalu.
Ha inila orang2 eh yang datang maso Chilin tunang..



Ini pulak orang yang jadi mak andam (maso kua dr umah Chilin terdongar acik2 kek luar umah cakap 'ni bukan mak andam ni cik andam' Tak kisah la cik, janji anak acik kawen sok panggil sey, I'm available)


Over lak cik andam ni aihh..dio plak tersongeh pandang kamera, yang nak bertunang tu pulak pandang dio.. Osah la aihh..
Nak tengok banyak laie gamba Chilin, klik kek sini ha..

Pendek kato gembiro amek la ati cik andam dapek jumpo sumo kawan sekolah aritu!

3 comments on "Laie sorang kawan baik disunting orang.."

aEsHa aEsHly on January 26, 2009 at 7:12 AM said...

itu adelah muke2 org yg same je dtg .. baik knduri kawen .. baik tunang .. baik mkn2 .. baik ngumpek .. hahahahhaha!

AzUraAa on January 27, 2009 at 3:47 AM said...

yoo..aesha kalo tak ngumpek tak sah.. dah tuh den pon kono join sekaki..ahaks... goma boto den tgk gamba2 nih.. lazat bkrim memasing.. kemain laie yo..

`BaHa` on January 27, 2009 at 4:18 AM said...

takpolah sha, nak buek camano kito yo yg ghoma makan free..
(atau dgn erti kata lain kite ni je ha support kawan2)

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates