Monday, February 9, 2009

Celebrations @ Borneo Rainforest


Happy Birthday To Nozery
..yang ke-?? - dia kata 17 - so wrong!
Ey Oya tak baik tau, budak bawah umur..

Birthday Boy + Tok Dalang
Cinta yang baru berputik

Happy 1st Anniversary To Sey & Wan

Ha ini pulak yang sedang berkembang mekar..
Buktinya.. Tadaaaaaaa


Yang ini pulak dah berputik tapi baru on the way nak berkembang mekar. Bukti? Hehe belum boleh lagi ;p


Ni watak ape pulak?

Ini pulak, masa cinta berputik pun dia tak beritahu pastu dah nak mekar pun tak nak bagitahu jugak! Akibatnya?

Malam tu kena buli la sampai nangis hehe
Sorry Yan, I meant it =) Tapi bukan saya je buli kan.. dengan minah ni sekali

(p/s: Nanti Ita nak kawin kita buli dia pulak ok)

Nak tgk magik?
Cuba tengok mata Adriana betul-betul. Besarkan..? Ha...


TING!

Sekarang mata dia dah tutup. Ingat senang ke nak buat. Syyyy...

Apa pun, I'm wishing everyone to be happy and be grateful to people who make us happy, they are the charming gardeners who make our souls blossom.

8 comments on "Celebrations @ Borneo Rainforest"

::she is zente @ eyka:: on February 9, 2009 at 2:49 AM said...

erm nak buli ita ya?...yan, meh join da club..kiter kenakan dia terok2 lebih dari episode semalam..hahaha...

p/s: entri yang sangat menarik!

`BaHa` on February 9, 2009 at 3:03 AM said...

macam tak boleh kenakan aku aje muahaha hehe
belot ni ajak yan masuk parti dia pulak ;p

darkangel on February 9, 2009 at 7:31 PM said...

baha...aku lama dah geram nak balas kat zente..amboi malan tue kene kan aku sakan btul..siap la die..aku ikut hang baha..bye2 ita..pi panggil syud la..hehhehe

::she is zente @ eyka:: on February 10, 2009 at 12:29 AM said...

alamak aku yang terkena..eh..yan macam mengelak je ni..men tipu...baha, bukan ke kiter kena buli dia abisan (cari balik talian hayat,,dah la belot hehehe..)..syudd,,,hang tak nak tolong aku ke...terperangkap ni....

syuhada on February 11, 2009 at 1:09 AM said...

chop.

yan, sejak bila baha geng ko nih? baha geng aku la.

ita, kalau ko nk join geng kami boleh je... aku dah lama tak kenakan manusia bernama nordiana ni.

darkangel on February 13, 2009 at 1:13 AM said...

jahatnye kalian nak perkenakan aku...takpe..aku mintak backup dr yien..(tp yien bleh ke tolong aku)

kalu syud dah join mesti la aku kalah..tak aci nie..baha..ko join aku k..biar ita n syud ja..

`BaHa` on February 13, 2009 at 6:42 AM said...

ok yan kalo ko nak aku join ko, kita bahagikan tugas k
aku kenakan ita...
ko kenakan syud!
amacam ada berani?

kalo xdak ko geng sorang2 la k *wink*wink*

::she is zente @ eyka:: on February 13, 2009 at 4:22 PM said...

ehhhh...ni sudah lari dari konsep asas matematik...aik?heheheh...
takpela aku ajk pokya,chok jela backup...kahkahakahakah,,,,

yan kenakan syud?
tergolek2 aku di sini.....kahakahakah...yan aku pun tak dapat tolong...yien lagi la tak membantu...mungkin hang kena bagi baha rasuah baru leh jalan.....hahaa.

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates