Thursday, March 26, 2009

Another Birthday Present


Yesterday Aesha called and asking when is my birthday. Pastu biasalah kan kalau orang tanya birthday mestilah kita malu-malu kan so antara jawapan kita adalah:

‘ish takdelah.. lambat lagi’
‘nak bagi hadiah ke? Tak yah lah susah-susah’
‘sikit lagi birthday aku, sempat lagi kalau nak beli hadiah’
‘kenapa tak google??!!’

Apesal la tak jawab terus? Tak baik tau. Tau tak apa akibat pada orang yang bertanya? Sila teruskan membaca.

Aesha dengan baik hatinya mengoffer tiket wayang yang dimenangi dari FlyFM. Aaaa..baiknya hati awak!! Susah-susah je menangkan untuk birthday girl =) So Aesha pun sent me sms:

‘Nyah. 26th taw. Jgn lupe. Happy birthday in advance. Mwah2.’

;p Tak baik tau aku ni tipu kawan+saudara sendiri! Sha, aku lupa la bagitau ko aku tipu, birthday aku dah lepas sebenarnya (hmm tak baca blog ke hikhik). Aku tak sempat cakap ko dah letak tepon. Tapi kalau nak bagi hadiah anytime valid! Sooooooo, Thank You Aesha!
Okeh, kepada 2 orang lagi yang bukan birthday dia tu tapi dapat jugak tiket tu.. Cakap terima kasih kat Aesha cepat!!!!!

4 tickets to watch Confessions of a Shopaholic tonite!!

6 comments on "Another Birthday Present"

y i en j r on March 26, 2009 at 3:14 AM said...

terima kasih Aesha ;p
hehe.....

thezaila on March 26, 2009 at 6:00 PM said...

tima kasih Aesha..

bleh gak ke nih..??

`BaHa` on March 26, 2009 at 10:01 PM said...

boleh.. takde hal!

AzUraAa on March 27, 2009 at 7:48 PM said...

kocik atiii... nak ikut...

::she is zente @ eyka:: on March 27, 2009 at 7:56 PM said...

aesha tenkiu...visit my compliment : http://zentegel.blogspot.com/

aEsHa aEsHly on March 27, 2009 at 8:47 PM said...

same2 diucapkn kepade dayah n co. hihi. btw dayah .. happy birthday in advance! [nottt!!!] hahahahhaha. amacam cite tu? syok x?

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates