Friday, March 6, 2009

Good Samaritan


Ingat tak masa KL hujan lebat baru2 ni? Ala masa korang nak balik ke damansara dari KL ambil masa 3 jam tu? Haa yang tu la..
Jem Gell!
Mesti ramai menyumpah, men*tut*, men*tut* time driving kan. Ada yang potong Q la, himpit kereta orang la.. Memang la traffic masa tu was very bad, iye saya percaya.. keluar je dari opis petang tu aku menyaksikan satu fenomena yang biasa di KL tapi biasanya tak la macam tu punya horor.. ahhhh

Depan KLCC


Tapi ada yang lebih menarik; tengok apa yang orang berdiri kat tengah jalan tu buat.. err bukan dia nak lintas jalan. In fact dia sedang mengawal lalu lintas masa tu. Aik tak pakai baju putih pun, ha memang la.. tula namanya good samaritan. Cayalah bro!

*Kredit untuk mamat ni

Tengah syok aku nak amek gambar, rupanya ada jugak orang lain yang perasan kebaikan abang biru ni.. Tapi sebab aku tengah amek gambarkah menyebabkan mamat yang lalu tu tanya aku 'tu orang Petronas ke?' &8$##&% 'Dik... mungkin jugak dia keje di Public bank depan ni.. tak pun kat Avenue K belah nun ataupun kat BSN takpun opis dia kat Balai Polis Travers tapi petang ni dia shift kat sini. Boleh?' -jawab dalam hati jek!

0 comments on "Good Samaritan"

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates