Saturday, March 21, 2009

My best friend's Engagement


Wah, Zura dah tunang! Tahniah.. Dulu sama-sama mengharungi dunia percintaan yang penuh pancaroba ;p aku mengadu kat dia, dia mengadu kat aku - fasal perangai lelaki yang kadang-kadang 'lampi' (lambat pick-up)
Ok takpe, sekarang dah ok kan.. kan.. hehe kalau diorang slow jugak kadang-kadang tu, terima je lah hehe -- ni kalau Ami baca ni kang kecik hati plak =)


Tahniah, Zura!!!! I'm happy for you..
p/s:Best wishes to Aesha too! All the best for us!

4 comments on "My best friend's Engagement"

aEsHa aEsHly on March 22, 2009 at 1:40 AM said...

dayahhh.. tthn ni mmg thn mengawan kn? thn ni saje bpe org geng kite yg tie the knot? huhu. tp even dh kawen .. arap2 still dpt mcm ni lg .. hang out sesame.

lindazafran on March 22, 2009 at 5:34 PM said...

Tahniah buat zura...dan utk sumer yang telah 'diikat'..hehehhe...dan bebyk besabar dlm petunangan ni...

♥ EeiNz ♥ on March 22, 2009 at 5:55 PM said...

congratss kt korg sume!!! ;)

AzUraAa on March 27, 2009 at 7:53 PM said...

timasey... tahun mengawan sha? hampeh je statement itu.. tak baik tauu... thanx ek semua sbb mendoakan dan memeriahkan majlis... muahx muahx semua!!

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates