Saturday, May 9, 2009

Entry Terpaksa


Dipaksa by Aesha *wink*wink
Mak terus buat nyah! Tengok mak kawan yang setia..Siap font color pink bersempena ko peminat Emma Spice Girl.. Erkk dia suka pink kan??

Bulan ini (May) weekend pun saya kerja! Tak caya, dtg opis saya sekarang.. I mean now.. now.. masa saya tengah buat entry ni bukan masa awak tengah baca tau. Ha.. tensi kan??

Gambar Hiasan: Saya yang dimaksudkan di atas adalah berbangsa Melayu. Lagipun jarang la saya tido kat meja kerja mcmtu.. Letak je kepala atas meja ape susah?!

TAPI.. Saya dah habis belajar... Yeay!Yeay!Yeay! So, saya akan menjalani kehidupan saya during weekend seperti manusia normal yang lain tanpa perlu ke kuliah lagi.

Gambar Hiasan: Saya belum grad lagi pun saje-je lompat2. Result pun belum dapat lagi..


Ok, kelas dah habis.. maksudnya saya ada banyak masa la boleh update blog. Malam-malam dah tak payah buat assignment lagi. Weekend pun banyak masa jugak. So apesal tak huppdateee??!
Sebenarnya malam lepas balik kerja mahupun weekend di waktu senggang saya sudah pun ada aktiviti berfaedah untuk dilakukan...

Gambar Hiasan: Ini sudah tentulah bukan gambar saya so tak payahla nak sebarkan di internet bila saya jadi Ketua Puteri Umno di Kuala Pilah nanti. Lagipun katil saya warna biru bukan putih.

0 comments on "Entry Terpaksa"

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates