Saturday, August 29, 2009

I'm still alive..


Lama tak update blog.. ingatkan dah pindah dok kat San Francisco

Random update:

(1)I didn't make it to be Maybelline Simply Fabulous 10 finalist, but I'm entitled for gift worth RM100 from them. Ok la tu..dapat makeup lagi =)

Her?

No way!

Her?

Yes way!

(2)LG or Sharp? It's Philips


(3)Tadi tengok cerita Obsessed, stress siot. Kepada sesiapa yang sedang mengalami masalah suami cheat on you, bear in mind tonton cerita ni bila suami anda dah berubah. Otherwise u might feel like wanna kill somebody.

Hey Ali do u think u're hot?????!!!!

Get a mirror then 'beach'!

She definitely is..


Tak tau la aku nak tgk movie yang Ali ni berlakon. Masih terpengaruh dengan lakonan dia as a perempuan psiko yang cuba seduce laki orang dalam Obsessed. Ko tak tau ke mak nak kawen nyah? Kenape ko berlakon kasi mak rase horor??
She did a good job la kan? Ah, I won't admit it. Sure ramai kan perempuan camtu kat luar tu *Hangin*Hangin*

(4)Lagi saya menonton Apocalypto atau kadang2 (selalu sebenarnya) saya sebut Ancyclipto atau ape2 yang janji bunyinye Ami boleh teka ape aku nak cakap la kan.. Tapi banyak kali tutup mata la sebab potong orang macam potong ayam.

psss..lagi satu sebab kan saya terpaksa tutup mate sebab diorang tak pakai seluar daa.. Tak tutup belakang plak tu kan.. Aduyai

(5)Tadi masa dok depan TV tengok game Manchester penat aku tunggu gol. Ni tengah update blog ni 2 kali plak orang kat TV tu menjerit2. Up to minit ke-77, 2(MU)-1(ARS)
Yihaaaaa.. ape faedah ntah aku sokong MU

(6)Thanks to SFG (company lama) masih lagi organize majlis buka puasa and invite ex-colleague. I'm amazed with the relationship that we have.


(7)Happy Independence Day, Malaysia!

(8)Pull stop

0 comments on "I'm still alive.."

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates