Thursday, August 20, 2009

Mesti bagitau!


BRANDED APPARELS
KNOCK OUT SALE

UP TO 90%

At Cineleisure
Concourse Level
From 20th Aug until 19th Sept 2009
10.30am - 09.30pm

Brands for less

Their new arrivals
Guess, Zara, Levis, MNG, GAP
O'neill, Billabong, CK, A|X, Quiksilver
Roxy, DKNY, Old Navy, FCUK, Fila

Tadi pergi tengok cite Dance Flick kat Cineleisure. Sangat la semangat sebab Wayan Brothers movie kan. Teringat masa aku tengok White Chick gelak tak ingat sorang-sorang dalam bilik sampai sekarang apabila mendengar lagu 'Making my way downtown Walking fast Faces pass and I'm homebound..' sambil menggelengkan kepala ala-ala mamat dalam cite tu. That was funny hahahahahahaha but Dance Flick is even so-not-funny. Tensyen gel!

Tapi ada minah kat sebelah gelak macam nak pengsan sampai rasa nak lempang pakai selipar okeh!

So berasa tensyen menuju ke parking sehinggalah 'Wah, warehouse sale!' Ini betul warehouse la dey.. ini letak harge beribu2 then claimed 97% off tapi harge 80-90 kan..
Cuma area dia tak la besar sangat so maybe option tidak begitu banyak tapi harga memang worth it.

Pergilah kawan2 manetau ade yang berkenan (menunaikan janji kat orang tu cakap nak bagitau kawan2), kalau dah datang dari jauh then takde pulak baju berkenan di hati then jangan pergi tengok Dance Flick pulak tau. Nanti anda merana!

2 comments on "Mesti bagitau!"

dYRa on August 20, 2009 at 9:28 AM said...

bagus.
senang kerje 'perancang hari flyday' ni...

akan ku ajak rakan2 devil ku.hehehe~

- just me - on August 21, 2009 at 3:32 AM said...

Nak mencelah jap.. selamat berpuasa!! rindu ko nyer sambal scramble egg hehe

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates