Thursday, September 3, 2009

Buka Puasa @ Sime Darby Convention Centre


Sesiapa yang ada plan berbuka kat SDCC, silakan.. Makananya memang sedap and banyak choices. Tambahan lagi gulai kawah pun ada. So, RM60++ tu memang berbaloi la. Space pun besar, sementara tunggu kawan2 datang tu banyak tempat boleh duduk and tunggu sambil ambil gambar macam mereka di bawah (diorang ni xbanyak space pun boleh ajer):


Di lobby sedang menanti..


Sempat lagi? Ish..ish..


Makan orang!!!


Wah kemain lagi amek gamba tak hingat dunia. Tak perasan ke cik abg kat sebelah dah tunggu lama?


Congratulation t0 mummy to-be!


Ambil gambar kat tangga ala-ala last day kat Kustem

0 comments on "Buka Puasa @ Sime Darby Convention Centre"

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates