Thursday, September 3, 2009

Spiderman at KLCC



Is it a plane? Is it a bird? Is it Superman? No, it's Alain Robert...

Mesti semua pun dah tau cerita pasal Spiderman panjat Petronas Tower kan. Memang impressed masa dengar kat radio cite pasal mamat ni. Rasa macam terkilan pulak tak tau cite live dari ladang sedangkan saya bekerja di dalam ‘ladang’ itu juga! Budak2 office semua kecoh diorang ada kat bawah masa mamat tu tengah panjat. Aaaa apesal la aku lambat sangat, dah 2 hari baru tau pasal ni. Dan bermacam-macam cerita lagi yang cukup menyesakkan perasaan, kenapalah aku tak tau awal2 ni..




Tapi…




Inilah pengubat hati lara di kala duka…


Is it a plane? Is it a bird? Is it Superman? Is it Alain Robert? No, it’s Alain Robert and me hehehe

I was on my way to meet user at Tower 1 and met French Spiderman by chance, tengah hari tadi. To be honest xtau pun itulah gerangannya. Pelik jugak kenapa ada few guys kerumun makhluk berambut perang itu. Lantas, aku pun bertanya dalam hati ala-ala Kristen Dunst; ‘Who are you?’

Tiba-tiba terfikir, Spiderman kot. Bila jalan menghampiri crowd tu dengar la slang dia ala-ala Ferance gitu kan. Rasa tak nak lepaskan peluang terus ambil gambar time orang2 sibuk salam die. Sekali ada la sorang mamat berbadan besar, his friends I’d assumed ajak die chow, gambar pun tak sempat ambil. Takpelah..

Sekali mamat tu panggil aku daa..siap tolong ambilkan gambar. Terima kasih, abang besar! =)

Si abg besar

Mesti ko rasa bersalah sebab blocking masa aku amek gamba kan? Tau kau aku Kaklong KLCC hmmmphh..


Must see:

Spiderman minum Ribena - http://nikhafizul.blogspot.com/2009/09/nak-tengok-spiderman-panjat-klcc-tak.html

http://gayaruangkepelbagaian.wordpress.com/2007/03/22/the-french-spiderman-at-klcc/

http://jomss.blogspot.com/2009/09/video-alain-robert-spiderman-panjat.html

5 comments on "Spiderman at KLCC"

syuhada on September 3, 2009 at 6:45 AM said...

cit. bila masa ko jumpa dia ni? apasal tak call aku blh aku turun sekali hahahaha

giler glemer ok bdk nama syuhada ni :P

`BaHa` on September 3, 2009 at 6:56 AM said...

aku cemas mase tu Syud haha aku sempat call Zamil tp die turun je mamat tu dah xde. Maybe die malas dah nak salam org lain, kang hilang plak bau tangan aku kat tangan die tu ;p

Ye Syuhada memang glamer haha

♥ EeiNz ♥ on September 3, 2009 at 5:30 PM said...

glemernye kristen msia dpt jupe spiderman french ^__^

AzUraAa on September 9, 2009 at 9:32 PM said...

huiii... glamer mamat ni. aku siap guna dia sebagai bahan mengajar aku.. tapi namo eh tak ingat.. aku panggil dio spiderman juge..

Aizad on September 14, 2009 at 9:05 PM said...

apa yg besar?

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates