Friday, October 16, 2009

Graduation Day


Akhirnya.. berakhirlah perjalanan saya sebagai seorang student.. (melainkan saya menuruti perintah ayah untuk further studies lagi huhu)

Double happiness; dapat grad dengan Ita yang sama-sama mendaftar dulu. Congratulation, Ita!!

Perjalanan kami Khamis lalu bermula seawal selepas Subuh. Ape-ape hal amek gamba dulu k

Sampai je UiTM, terus parking di tempat yang tak sepatutnya parking - ade mak kisah, janji dekat ;)

Ambil gambar lagi.. huhu
Before

After

Demi menjaga kesihatan umat sejagat (anyway kami bukan graduated in Medic okeh, kami ialah pelajar IT)

Tahniah kepada YBHG Tun Musa Hitam di atas penganugerahan Ijazah Kehormat Doktor Kerajaan dan Politik

Bersama rakan seperjuangan

Bersama keluarga tercinta

Bersama Ami the catalyst

I finally made it! Alhamdulillah..

And we finally made it!


7 comments on "Graduation Day"

xiedax on October 16, 2009 at 8:02 AM said...

Congrate dayah!!!happy 4u..bangge seh menace ade yg dah master!!!!

`BaHa` on October 16, 2009 at 7:29 PM said...

Time kaseh babe! =)

blossom on October 17, 2009 at 3:04 AM said...

tahniah dayah....akak tumpang gembira...

zeti on October 18, 2009 at 4:19 PM said...

congrats dayah.. ocngrats nita.. akhirnya b'jaya jgk kita kan.. alhamdulillah :)

Annsyifa on October 19, 2009 at 6:28 AM said...

tahniah!

AzUraAa on October 20, 2009 at 9:31 AM said...

babe... congratz... sorry la aku lambat update convo news ko ni... tenet aku sedang selalu lampi skang... tahniah!!! akan kujadikan kau idolaku!!

`BaHa` on October 21, 2009 at 6:37 AM said...

time kasih kawan2! =)

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates