Friday, October 16, 2009

Keeping up with the Baharians Eps 2


Birthday Bang Lang @ Concorde Hotel, Shah Alam

Since Bang Lang ialah organizer untuk birthday Bang Ngah hari tu, malahan dia ialah organizer bagi kebanyakkan aktiviti family kami, maka secara automatisnya Bang Lang jugalah yang kene fikir tempat makan bersempena birthday beliau. Siap belanje sekali, terima kasih ye!

Bersempena graduation, mama n ayah pun overnight kat Shah Alam maka aktiviti menyambut birthday Bang Lang ni diadakan di sekitar Shah Alam jek. Takde suprise-suprise sebab tak tau dah camane nak suprise.

Upon arrival at Shah Alam
Mentang-mentang le, org tu tulis 'please take one' kat epal tu setiap kali lalu, kami ambil =)

Bukan itu sahaja, siap anak-anak buah aku ubah decoration kat lobby hotel.

View from our room

Malam tu dinner at Chicken Rice Shop ditanggung halal oleh Bang Lang

Kemudiannya, macam bese melayan anak-anak buah aku berlari tak hengat dunia. Sebaik ade menatang kereta mainan ni senang sikit nak monitor diorang

Sorang nak dukung belakang, habis semua nak ikut. Sebaik tenaga kerja cukup okeh!
Dah penat makan n bermain, terus balik bilik untuk agenda seterusnya.. Jeng!jeng!jeng!

Memang tak dapat la nak surprise mane tapi at least kami buli si abg botak pada malam birthday beliau. Berdiri atas kerusi ala-ala kat Bubba Gump dan sila tiup candles kek anda dari jauh!

Before balik ke rumah masing-masing; rilek je anak2 buah aku ni melayan live band kat lobby. Takde sape ajar babe, terus ambik port dekat dengan entrance.




2 comments on "Keeping up with the Baharians Eps 2"

mahira oya on October 18, 2009 at 5:09 PM said...

happy birthday to abang lang ko..
hehe..
lawak sungguh anak buah himpit 1 kete..
:)

`BaHa` on October 25, 2009 at 5:58 AM said...

yeay thanks oya (on behalf bang lang) =)

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates