Tuesday, June 9, 2009

Bila rutin tidak seperti rutin

1 comments
Rutin

6.15 Bangun
6.50 Dah siap & Panaskan engine kereta
7.oo Bertolak ke office
7.45 Park kereta
8.00 Sampai office
8.05 Logon to PC
8.07 Pakai kasut kerja yang terletak di bawah meja
8.08 Mula bekerja

Semalam = 08 June 09

7.15 Bangun sambil mata terbeliak tengok jam
7.30 Dah siap tapi rambut macam hape & Bertolak ke office - engine kereta dah panaskan pagi semalam
8.00 Dalam jam lagi kat Jalan Duta - rase mcm 400km dari office
8.10 Park kereta gaya bebas & Jalan laju-laju macam tengah lumba jalan kaki dengan kakak kat belakang aku
8.20 Sampai office sambil tengok bilik bos dah ade orang ke belum. Takde orang! So takyah buat muka bersalah
8.21 Logon to PC sambil memaki PC lembap
8.22 Pakai kasut ker... Aaaaaaa, mana kasut???!!!
8.21 Buka email sambil berfikir kasut kat mana dan berfikir tak mungkin saya Cinderella.
8.25 Dapat idea! Kasut dalam kereta. Tak gembira pun dapat idea, rase 10G!!!

Maka berjalan la kembali ke arah Masjid As-Syakirin di mana pintu masuk parking lot berada di sebelahnya tetapi kereta saya park di hujung sekali bersamaan dengan opposite pintu masuk parking lot.

Saturday, June 6, 2009

Family Gathering @ PD

4 comments
All my siblings were there and the holiday was so fun!

BBQ and Celebrating Birthday


Birthday 3 generasi: Cik Anne, Uda and his wife Amy, Yusof and Zafira

Yusof favourite uncle!

Hit it! Hit the Pinata.

Dan inilah akibatnya.. Yang bapak-bapak budak pun sibuk nak berebut awat?

Lepaking at Palm Spring Penthouse

Bukan bapak mithali! Mengajar anak-anak main kad.. Astagfirullah..


Mandi-manda di swimming pool Palm Spring

Apesal pulak Banglang yang pregnant ni??

Pose for Mangga.. Say 'Cheeeeseeeee'

More pose for Mangga

Dey kici..semua mandi kat pool, yang hang mandi air paip buat ape?

Suatu petang melayan air kelapa yang enak..




Mandi-manda di pantai PD


Riding banana boat. Yiiihaaaa!

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates