Friday, March 26, 2010

It’s our birthday gift


Birthday kami tidak jauh tarikh nya.. Selang 10 hari je. But his birthday comes first. Masa belajar dulu rajin la buat surprise party for each other. Disebabkan birthday Ami dulu, and kalau aku ada buat surprise party.. I can expect mine too in the next 10 days. If I give him a birthday gift oh I’ll definitely get mine on my birthday.
But different this year, nor party neither a gift. Macam saya cakap di atas tadi, kalau ada party or gift untuk Ami.. mesti saya pun dapatkan. Memandangkan saya tak bagi apa2 pun on his birthday, cuma kasih sayang maka saya pun dapat kasih sayang yang tidak terhingga sahajalah on my birthday hehe (masih valid untuk bagi hadiah ye husband.. tak perasan ke bunyi macam merajuk je)
Nevertheless we did get a precious gift for our birthday this year.. Even before the birthday
Opening the box………..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-TADAAAAA….

(maka tahun ini boleh la skip bagi hadiah.. yihaaaa)
Gaya tertangkup pula anak aku ni..

2 comments on "It’s our birthday gift"

xiedax on March 26, 2010 at 7:59 AM said...

infiniti nilai hadiah tuk birthday ko tahun ni..hehehe
btw, happy belated bithday..n congrate again for the newcomer..hehe

AzUraAa on March 26, 2010 at 5:21 PM said...

hihihihi... cute je baby u ni yang... hehehe..

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates