Sunday, April 25, 2010

Babyland Sale. Cheap!!!


Location : SS2 (Near Pelita)
Fri, 23 Apr 2010 - Sun, 2 May 2010
10AM - 9.30PM

Harini xde buat ape, dok umah je..browsing internet and i found this ads -


Macam menarik kan.. since sampai 2nd May je sale nye maka saya and Ami gi la tengok2. Barang yang sempat kami survey and rasa memang sale habis:

*NP- Normal price
*AD- After Discount


Botol Susu Avent

NP : RM139
AD : 79.90

Avent Bottle Sterilizer

NP - RM359
AD - RM259

Medela Mini-Electric Breast Pump

NP- RM749
AD- RM499

Close and Secure Sleeper

NP- RM169.90
20% Discount

Fisher-price Bouncer Chair

From newborn up to 9kg
NP - RM239
AD - RM169.90

And of course ada banyak lagi barang lain yang ade sale. tapi x sempat la nak tengok semua lagipun belum betul2 plan lagi apa nak beli.. Yang barang2 kat atas tu pun belum beli tapi sedang berkira-kira ok ke beli sekarang since memang banyak sangat save kalau beli.

So, you should check it out.

6 comments on "Babyland Sale. Cheap!!!"

♥ EeiNz ♥ on April 25, 2010 at 6:30 PM said...

wah...harus sambar breast pump medela tu

`BaHa` on April 25, 2010 at 6:33 PM said...

murah kan? kak, saye x tau la berguna sgt ke tak bende tu.. kalau yang manual pump ok x?

blossom on April 25, 2010 at 7:54 PM said...

harus pegi...mmg tgh cari botol avent n dr.brown...

NisyaHarisy on April 27, 2010 at 8:43 AM said...

Dayah...thanks so much. Semlm we all pegi, da borong byk giler da. Btw, if u nak pegi breastpump, my sis penah dpt present yang Medela Mini Electric tu...so, I advise you, jgn beli yang tu, coz bunyi dia super bising. Bak kata abg ipar i, mcm bunyi mesin rumput. Nanti visit my blog yeah...will update abt the stuffs that we bought. Hehhehehe...

NisyaHarisy on April 27, 2010 at 8:46 AM said...

Owh yeah...manual pump = penat + lambat + susu sikit je yang kua = jimat duit beli pump = byk duit keluar beli susu formula = baby tak dpt byk khasiat susu bdn.

`BaHa` on April 27, 2010 at 9:01 AM said...

best kan sale tu hehe cepat update u beli, nak tengok ;p

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates