Thursday, April 1, 2010

Lucky Days!


1st April
Time nak balik kerja semalam, sempat grab Malay Mail sementara tunggu Ami sampai. At the top corner of the newspaper, ada kupon from Nando's --> they'd said eat 1/4 chicken for free, no jokes!!! Teringat la dekat OU ada Nando's and Malay Mail kul 4.30 baru sampai kat selected hub where readers can collect maka percaturan saya pada masa itu masih ada seat la kot since dia kata for first 50 readers only. Doubt jugak, datang-datang je dah habis kan... ala macam selalu tu, beriya nak dapat freebies sampai-sampai je sure tak dapat.
TAPI.. kalau tak cuba tak tahu.. Maka saya dan Ami decided to go OU, sekali memang ada lagi nyah.. aku punya lurus bawak 2 copies je.. kalau tau amek banyak sah-sah paper free and ada banyak lagi masa tu..
Anyway, thanks to Nando's sebab anda memang tidak kelakar (u'r not making any jokes) tetapi ayam anda memang sedap!

Yummmy..

2nd April
Heading back to college after having lunch with my brother.. Teringin pulak dengar lagu-lagu bertenaga dari Hitz time-time jem ni. Dah dekat dengan college tros terdengar Hitz Cruisers ada kat KBU. So pergi la join.. Dapat la freebies from them twister orange la.. minuman kegemaran masa kini, Cleo.. bagus takyah beli and some other things.
Punya la sporting lecturer ni ;p (anyway diorang ingat saya student muahaha.. pandai aku pakai baju loose sikit harini..) join plak diorang ni main 007 bang! Dapat no 5 hehe maka dapat gift from Sony.
Having fun betul aku di hari Jumaat ni..

So ok la.. menarik jugak these 2 days, nak mengharap nombor kena masa lucky draw memang takde la.. tak pernahnya kena..


Iklan sikit: Para penonton sila la dengar Hitz ok, jangan lupa! (tolong la dengarkan, kami sekarang dengar Redfm al-maklum la lagu kat Hitz tak sebaya dengan kami lagi)

2 comments on "Lucky Days!"

thezaila on April 2, 2010 at 12:02 AM said...

anda mmg bertuah!!

`BaHa` on April 2, 2010 at 12:04 AM said...

bertuah sapa dapat saya.. ;p

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates