Saturday, May 1, 2010

Keeping up with the Baharians Eps 4



Cucu Tok Janggut ke-10


Amy, wife my younger brother has safely delivered a baby girl at 6.50pm on 30th April 2010. Congratulations! Dan ini ialah cucu Tok Janggut ke-10, suke la tu..


Tak sangka la adik aku ni dah jadi bapak orang. Dari kecil, we were so close and beza umur pun setahun jek (merampas kasih sayang ibubapa daripada saya, tak sampai setahun jadi youngest child)
Kami masa kecil2, kadang-kadang kami lah kawan paling baik dalam dunia.. kalau time bergaduh.. bertumbuk la.. sepak terajang la, kalah Serbia dengan Bosnia. And of course banyak kenangan buat jahat sama-sama, hik hik kalau salah seorang nak ponteng tuition ke.. we'll backup each other. Baik punya cover line. Baju n seluar masa kecik pun banyak yang sama pattern huhu

Suatu Masa Dulu

Kecik je mamat ni.. Memang jadi mangsa siku aku je dulu ni - kalau dia degil la, suka menyakat adik bongsu, huh tau jeles!

Tapi sekarang

Besar gile... bini ko bagi makan ape? Ni nak siku pun takut, ko tengok la lengan dia.

Tahniah adikku! Semoga anak anda tidak senakal kita sewaktu kecil dahulu =)

1 comments on "Keeping up with the Baharians Eps 4"

mahira oya on May 2, 2010 at 6:00 PM said...

if tok janggut baca blog..pecah rahsia..haha..
congrats to Uda kan..
;)

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates