Thursday, February 26, 2009

10G

0 comments
brain is thinking
clock is ticking!

APF

0 comments
*Anugerah Pasca Siswazah Fakulti*

Millions thanks to Ayah and Mama for being always there and doa
Ami; thanks for being loving and nurturing

Saturday, February 14, 2009

No recess for LOVE

0 comments
L.O.V.E Day Celebration with Ami, Ezy, Fadly & Jazy

Memang sangat ramai orang kat The Curve, macam ada bunga api je kan. So variety of couples boleh jumpa itu malam :- Lelaki+Perempuan -- normal!, Perempuan+Perempuan, Lelaki+Lelaki, Couple yang dah sangat tua pun celebrate --ah, sweet!, ramai jugak family so pendek kata food restaurant kat The Street pun penuh la semuanya. Fortunately we managed to secure seats at Kenny Rogers

Ying & Yang



Let's grow old together!



See her makeup, click here..

Friday, February 13, 2009

Happy L.O.V.E Day

0 comments
It's a day to express love to the love one
yup, your love one only
... not anyone else
... not even St Valentine though!
Now, that's why I'm calling it L.O.V.E Day.

"I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you"


"I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
I'm lucky we're in love in every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday
They don't know how long it takes
Waiting for a love like this
Every time we say goodbye
I wish we had one more kiss
I'll wait for you I promise you, I will"


"there's so many times i let you down
so many times i've played around
but i tell you now they don't mean a thing
every place i go i'll think of you
every song i'll sing i'll sing for you
and when i come back i'll wear your wedding ring"

we'll be like two birds singing in the moonlight
two fireflys lightin up the sky
two stars shining through the clouds
two clouds floating in the sky

we'll be like the moon when the sun is rising
two bees buzzing round a flower
two crickets singing...
two roses budding in the spring time

we'll be like the rain fallin in the desert
the milky way and the north star
we'll be like two peas in a pod
we'll be of the same mind and god

we'll be in love
we'll be in love
we'll be like two birds falling in love
we'll be like two birds falling in love
we'll be in love

AMARAN: Jangan termuntah selepas membaca.

Monday, February 9, 2009

Celebrations @ Borneo Rainforest

8 comments
Happy Birthday To Nozery
..yang ke-?? - dia kata 17 - so wrong!
Ey Oya tak baik tau, budak bawah umur..

Birthday Boy + Tok Dalang
Cinta yang baru berputik

Happy 1st Anniversary To Sey & Wan

Ha ini pulak yang sedang berkembang mekar..
Buktinya.. Tadaaaaaaa


Yang ini pulak dah berputik tapi baru on the way nak berkembang mekar. Bukti? Hehe belum boleh lagi ;p


Ni watak ape pulak?

Ini pulak, masa cinta berputik pun dia tak beritahu pastu dah nak mekar pun tak nak bagitahu jugak! Akibatnya?

Malam tu kena buli la sampai nangis hehe
Sorry Yan, I meant it =) Tapi bukan saya je buli kan.. dengan minah ni sekali

(p/s: Nanti Ita nak kawin kita buli dia pulak ok)

Nak tgk magik?
Cuba tengok mata Adriana betul-betul. Besarkan..? Ha...


TING!

Sekarang mata dia dah tutup. Ingat senang ke nak buat. Syyyy...

Apa pun, I'm wishing everyone to be happy and be grateful to people who make us happy, they are the charming gardeners who make our souls blossom.

Wednesday, February 4, 2009

Naik LRT itu membusankan!

0 comments
TAPI...

kan dah dicipta feature baru dlm handfon dimana kita boleh dengar lagu kegemaran sepanjang perjalanan

TAPI...

Jangan la jadi mcm ni..
Aku baru je naik lrt, sebaik dpt duduk. Tiba-tiba terdengar sayup2 je suara org menyanyi. Penat gakla aku pandang keliling cari sape la nyanyi ni. Siap pandang hujung ke hujung nak cari empunya suara. Makin lama makin kuat la suara itu

RUPA-RUPANYA..

Mamat kat sebelah aku ni yang tengah dengar lagu dari handfon ni yang menyanyi. Yang kelakarnya dari memek (bukan Memey) muka bukan macam dia nyanyi, sebab dia pun tengah kunyah chewing gum mulut pun takdela bergerak-gerak macam nyanyi TAPI memang confirm dia la!
Mesti dia ingat dia tak nyanyi kuat sebab dia control pergerakan bibir je TAPI volume lupa nak turunkan. So sepanjang perjalanan ke Kelana Jaya la kejap2 dengar suara dia terlebih volume sampai aku tau dia nyanyi lagu ape - How To Save A Life
Dah dekat nak sampai KJ dia pun berdiri, mesti dah puas nyanyi la tu

RUPANYA..

Tidak.. sambil berdiri and pegang tiang kat tengah tu sambil pandang cermin kat gerabak yang terakhir dia menyanyi dengan lebih kuat dan bersemangat lagi! Expression muka? Memang macam bukan dia yang nyanyi.
Cerita tak habis kat situ, nak turun escalator pun dia menyanyi-nyanyi lagi. Muka? -'Babe mana ada aku nyanyi'
Takpe bang, suara takla sumbang sangat so ok la.. Aku pun blh teka lagu apa so maksudnya tune ade

Syafinaz: Awak nyanyi bagus ya.. Tapi tune kena jaga dik.. Ya.. I want to see a better performance next week
Kak Ogy: Ekspresi tu dik, tak cukup. Suara ada.. You go girl
Simon Cowell:You were having fun. I'm not sure how much fun everyone at home was having

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates