Tuesday, November 5, 2013

Anniversary Celebration


It's our 4th anniversary falls on 1 Muharram 1435H. Syukur Alhamdulillah, mungkin masih singkat tapi syukur selain bermasam muka sejam dua atas sebab perkara2 kecil, we're still strong together. Semoga Allah terus kurniakan kesejahteraan dan bahagia berpanjangan. Dan sekiranya sebaliknya yang berlaku, moga Allah tabahkan hati kedua kami.

So, celebration kami kali ni di Atmosphere 360 Revolving Restaurant, KL Tower.

Dalam masa kurang dari 2 jam kami berada di sana, sorang ukk ukk.. sorang mengamuk nak berdukung/tido.. sorang nak berlari keliling restaurant. Pastu yang sibuk berlari tadi dah penat nak tidur pulak... Agak chaos. But beat us if u can kiddos!! Hehe celebration tetap diteruskan.




Jangan harap la nak snap gambar makanan, view.. nak makan pun kena curi2 masa.




Next, kami ke observation deck. Amir dah selamat lelap masa ni.



Yang sorang lagi masih lagi indecisive berkenaan waktu nap beliau.


Okay, pusing2 kat deck sekejap aje.. Taklah excited mana bila naik tinggi2, pastu nampak office building kita kan (Ami's) terus teringat esok dah kerja.





Sementara nak tunggu Amir bangun nak masuk Blue Coral Aquarium, kami lepak-lepak di lobby.


Bukan sahaja masih belum tidur makin galak pulak dia kat bawah ni.



And final activity (i'd supposed) masuk ke aquarium. Mungkin sbb dah recharged battery, Amir bukan main excited.








Bila kami sepatutnya boleh balik selepas aktiviti terakhir dlm perancangan, Amir suggest untuk naik kereta kuda.


It was fun though! Tehehehe





And it's a wrap! Weehuuu...

1 comments on "Anniversary Celebration"

farahfad on November 24, 2013 at 10:54 PM said...

ur Amir hair is sooo Afyaddd!! hehehe

Btw, happy anniversary babe!

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates