Thursday, April 8, 2010

Teh Botol Sosro @ Kg Baru


Teh botol Sosro memang menjadi minuman seharian masa kat Jakarta. Breakfast, lunch, minum petang sesuai diminum di mana sahaja. Masa di Bali pun sibuk minum air ni jugak. And siap seludup bawak botol balik.. kenang-kenangan la gamaknya memandangkan kat KL ni tak tau mane nak cari..

Tadi ke Kg Baru, stop kat satu kedai runcit di Jalan Raja Alang sebab nak tanya direction. Pak cik yang bagi direction tu tengah sibuk pack Teh botol. Apalagi angkut la 2 botol..
Ada banyak lagi teh botol yang selalunya ada kat Indon; Fruit Tea, Fresh Tea etc

Boleh la anda dapatkan di sana sekiranya anda mengidam ;) Opposite kedai runcit tu ada kedai minang. Apekah nama kedai runcit itu? Lupa nak take note.. huhu

Layannnn...

5 comments on "Teh Botol Sosro @ Kg Baru"

Budak Nakal on April 8, 2010 at 11:06 PM said...

Kat Selero Negori TTDI ada babe. RM2.50 sebotol. Agak mahal tapi bolehlah nak lepas geram.

`BaHa` on April 9, 2010 at 8:08 AM said...

niceee.. duit minyak nak gi Kg Baru je dah rm5 ;)

AzUraAa on April 12, 2010 at 2:28 AM said...

wahhh... blog background sah tukar... lawa de~~

`BaHa` on April 12, 2010 at 4:29 AM said...

hik hik bg semangat sikit =)

LinZ said...

kat kedai ayam penyet pun selalu ado beb..huhu~

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates