Tuesday, December 21, 2010

27 killed in tour bus crash on Cameron Highlands road


Read here


Bila dengar berita ni petang semalam dekat radio, berdebar-debar rasa.. Kami pun baru balik dari Cameron.

Alhamdullillah, Allah jauhkan dari sebarang kecelakaan.

Jalan ke cameron tu memang very narrow. Tapi, bus and lorry CONFIRM bawak laju and sampai makan jalan orang. Kadang-kadang sampai nak bertembung dengan kereta dari opposite direction. Maybe diorang rasa dah biasa sangat dengan jalan tu, so bawak laju-laju.

Tapi kita yang takut and hati-hati.


So, to those yang nak jalan-jalan tu, berhati-hati di jalan raya.


Regrads,
Pesanan penaja.

2 comments on "27 killed in tour bus crash on Cameron Highlands road"

♥ EeiNz ♥ on December 21, 2010 at 1:36 PM said...

alhamdulillah, semuanya selamat . aminnn

Byzura Razali on December 25, 2010 at 8:28 PM said...

alhamdulillah.btw me pun teringin sgt nak ke sana.tp bila dengar news about the accident.cancel sajelah :(

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates