Thursday, December 2, 2010

The Curve


Dari zaman muda belia, single-mingle.. Inilah tempat melepak-masa-besar (big time). Sebab a) tak begitu crowded, b) tidak ramai pelancong asing tanpa izin di sini, c) parking senang dan yang paling penting bukan kerjasama tapi it's just 5 minutes away from home. Jadi kenapa nak berbelanja lebih?

Pantang ada occasion dan saya diminta beri suggestion maka The Curve lah tempat paling selalu disuggest.

Birthday kawan2 dan diri sendiri..

Birthday family

Buka puasa pun pilih je restaurant2 yang ada kat Curve ni





Hang out dengan kawan2 sambil layan acoustic. I heart the music so much!



Bermadu asmara di The Curve






Dan baru-baru ini saya membawa Amir jalan-jalan kat The Curve. Mak die nak feeling muda kembali
The fact is, mak die masih lagi kembang semangkuk.

2 comments on "The Curve"

♥ balkidz_hunny ♥ on December 2, 2010 at 7:36 PM said...

Lepas ni Amir panjang langakah ke the curve, mama dia tak leh la nak bising2.

ikut perangai mama dia HAHA

deena awanis on December 3, 2010 at 2:00 AM said...

sonoknyer jalan..

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates