Friday, April 30, 2010

Me the Invigilator

4 comments

Semangat! Itu lah perasaan bila dapat email bagitau suruh jadi ‘pengawas peperiksaan’ for final exam student degree n diploma. First time.. semangat la, dah 20 tahun jadi lecturer kena jaga exam sure malas gile. Apa lah gaya budak2 masa tengah exam kan.. tu semua tak sabar nak tengok tu.

First exam yang kena jaga, student agak ramai jugak la. Sebaik ada 2 orang invigilators. Yang seronoknya duduk depan tengok style student ni berfikir.. Macam-macam.. Betul macam-macam gaya ni babe!

Ada yang tengok pencil box kawan meja sebelah.. entah ape la ditenungnya tu. Ada yang tengok siling la dinding la.. Tapi ada satu style ni, memang aku tak pernah buat apa lagi temui.. Sorang foreigner student ni, sambil dia berfikir.. menongkat dagu di tangan.. ibu jari naik ke atas, macam tunjuk best.. lidah keluar and menjilat ibu jari!!! Adeh. Stress dan menggelikan ok!

Ada yang datang pukul 11, padahal exam dah start pukul 10.. before 12 dah submit jawapan and keluar hall. Power lah ko dik! Dan ada yang dari kul 11 tengok dah lentok je kepala.. sampai 11.30, ada 30 mins left kesian pulak kalau dia ni tak habis jawab lagi.. mana tau ngantuk sebab stay up study malam tadi kan. Aku ketuk la meja nak kejutkan, takde respond. Takkan nak sentuh badan and kejutkan, nasib baik sorang lagi invigilator tu lelaki, bagi dia jelah handle. Lepas mamat tu terjaga, dalam 15 min dah ikat kertas jawapan and hantar. Ini lagi power!!!

Exam kedua yang kena jaga, stress sikit. Entah kenapa la aku rasa student ni tak berapa nak respect sangat. Masuk-masuk je hall, terus suruh start exam.. padahal ada 10 minit lagi. Diorang pulak pandai-pandai kata start la pukul 9.50 boleh habis awal. Confident sungguh. Padahal ada 2 orang student lagi belum sampai. Dah la dah duduk still lagi buat bising. Aduhai dah tentu la saya lecturer yang tidak garang. Benda basic kot dalam exam hall dah tau kena senyap.

Tidak cukup dengan itu, ada yang nak pergi toilet.. selamba je bangun and terus keluar. Takkan aku nak terjerit-jerit dari depan suruh berhenti kan. Dan kali ini banyak betul cubaan untuk berdiskusi dengan teman sebelah. Bila orang pandang, ada yang tersengih-sengih.. ada yang siap boleh melawan pandangan I balik okeh! Student oh student..

Dan kemuncak masalah saya menjaga exam kali ke-2 ini, pukul dua tadi baru sampai office from lunch. Ada sorang student tunggu dekat parking lot. I recognized her; dia masuk agak lewat.. sepatutnya duduk la mana-mana tempat kosong yang ada exam paper on the table kan.. Ini dia siap ambil exam paper and pilih seat sendiri. Whhhuuuuttttt.. Bila diberitahu kena duduk kat dedicated seat tu boleh pulak menjawab ‘Why I can’t sit over there?’

And she was the person who went out without permission.

Ok back to the story, she waited for me sebab nak bagitau one of her kertas jawapan is with her, she accidentally submit her draft paper! Kononnya cuba bagitau she was looking for me 5-10 mins after the exam at staff room but I wasn’t there. It’s lunchtime, what she actually expects? Tapi kalau 5-10 mins tu I actually kat exam department tengah hantar paper exam tu, and I masuk dulu office before going out for lunch. I didn’t see her anyway. It’s clearly her mistake, and if she polite a bit I have no hesitance to help or if I can’t do nothing much, I’ll comfort her. But to me she’s sort of disrespectful people.

So I refer this to my deputy head, she’s lucky la.. the deputy head memang baik sangat orangnya, I saw she accept kertas jawapan tu and went down maybe pergi hantar kat exam department.

Macam-macam sungguh la kamu ni.. Bila cerita kat Ami perihal student ni, plus tengok jawapan exam student yang I kena mark.. and I asked him nak jadi lecturer tak, surrender dah mamat tu… Hmm redah je la Cik Baha, janji balik 4.30 ;p

Tuesday, April 27, 2010

Crocs Shoes 2010 Warehouse Sale

5 comments


Discount Duration : Fri, 30 Apr 2010 - Mon, 3 May 2010, 10am-10pm
Company : Crocs
Location : IKANO Power Centre, 2 Jalan PJU 7/2, Mutiara Damansara, 47800 Petaling Jaya, Malaysia
Telephone : 603 6275 8908
Promotion : Crocs 2010 Warehouse Sale Up to 70% Off
Products Offered :
  • Crocs Shoes



  • Yeay.. mari mencari selipar ibu mengandung!!

    'In the womb' @ Discovery Channel

    0 comments
    Just wanted to let you all know about a really neat show coming up on Tv and I plan on watching it. This show is about a baby grows inside mommy for 9 months. I think it's mostly the way the baby moves that gives it away.

    We all wonder what is going on in there and what our baby looks like and this is a great way to see by watching this show.


    When? Wednesday, 28th May 10.00PM at Discovery Channel (553 - NGEO)


    And.... my lil' angel in the womb at 15 weeks

    Sunday, April 25, 2010

    Babyland Sale. Cheap!!!

    6 comments
    Location : SS2 (Near Pelita)
    Fri, 23 Apr 2010 - Sun, 2 May 2010
    10AM - 9.30PM

    Harini xde buat ape, dok umah je..browsing internet and i found this ads -


    Macam menarik kan.. since sampai 2nd May je sale nye maka saya and Ami gi la tengok2. Barang yang sempat kami survey and rasa memang sale habis:

    *NP- Normal price
    *AD- After Discount


    Botol Susu Avent

    NP : RM139
    AD : 79.90

    Avent Bottle Sterilizer

    NP - RM359
    AD - RM259

    Medela Mini-Electric Breast Pump

    NP- RM749
    AD- RM499

    Close and Secure Sleeper

    NP- RM169.90
    20% Discount

    Fisher-price Bouncer Chair

    From newborn up to 9kg
    NP - RM239
    AD - RM169.90

    And of course ada banyak lagi barang lain yang ade sale. tapi x sempat la nak tengok semua lagipun belum betul2 plan lagi apa nak beli.. Yang barang2 kat atas tu pun belum beli tapi sedang berkira-kira ok ke beli sekarang since memang banyak sangat save kalau beli.

    So, you should check it out.

    Saturday, April 24, 2010

    Survey: Baby Bouncer, Secure Sleeper, Baby Bodysuits, Selipar ibu mengandung

    2 comments
    Harini berjalan2 kat Curve & Ikano. Plan nak cari bouncer untuk my younger brother.. his wife tengah tunggu hari..

    We went to Anakku, teringat dulu Kakteh pakai bouncer kain net from Anakku for my eldest nephew. Price range around RM80-90, it's now best buy item kat Anakku so harga RM59.90
    Kalau bauncer yang cantik-cantik and ada tempat gantung toy tu, mahal lagi.. paling murah pun rm169.90 (Anakku) kalau brand lain maka harge pun lagi mahal tapi lagi cantik and menarik tapi.. Ingat masa depan! huhu...

    We don't buy Anakku bauncer yet then jalan2 dulu to Mom's Care, sampai je kat entrance I saw sale on baby bodysuits - RM12 for 2!!! Terus stuck kat situ, sebaik Ami proceed with the mission - cari bouncer ;p
    Maka memborong untuk bakal2 mummy

    *Selagi stock masih ade
    Store : Mom's Care

    And we found bouncer yang menepati citarasa and poket.. Well, tak dapat amek gamba and resit tak tau letak mane so lupa brand ape.. Tapi rupa nya lebih kurang macam ni la..

    Color : Light Blue & Orange, ada gambar Boy and Girl.. It's suitable for both.
    Price : RM99 (Best buy item)
    Store : Mom's Care

    Sesuai for newborn until 3-4 years and ada tempat gantung toy.. Yeayyy.. bouncer idaman! Apesal ko yang semangat? Kata di atas nak bagi adik? Hmm.. BAGI pakai dulu pastu saya pakai pulak hik hik.. Sharing is loving! I thought of buying two, sekali ni last piece daaa.. and dah habis jugak kat outlet nearby yang lain. Sigh.

    Semalam jumpa mende ni masa teman my besties shopping for her baby - Close and Secure Sleeper made by The first year.

    -Bagi mengelakkan kepala baby kena siku padahal dia dah buat muka comel gile masa tido
    -Other option selain letak tilam baby kat parent's bed during nite time
    -Foldable senang dibawa ke mana-mana
    -Ada Nightlight kat bahagian kepala in case baby ikut color skin bapak ;p
    -it also helps limit baby's movements in your bed in case baby tido lasak macam mak die
    We plan to buy this =) Available kat banyak store - parkson, mom's care, mother care etc

    Suggestion on selipar nak pakai masa mengandung ni? Tumit dah start sakit2.. hmmm

    Additional info:
    1) Anakku will be on sale in May, keep updated.
    2) Crocs on sale at Ikano Power Centre on 30th April.
    3) Spend at least RM200 at Mom's Care, you'll entitle for Membership card (free for life) and get 5% discount on white tag items.

    Friday, April 16, 2010

    Antenatal Check Up

    0 comments
    Ok now you know that you're pregnant. I think nowadays women akan buat home pregnancy test, since it is simple and easy. Like my experience, I did the test at home too. Then soalan yang datang menerpa ialah; Ok, saya dah pregnant so bila saya boleh start check dengan Dr? Takpe ke awal sangat ni, baru few days from period due. Kang Dr kata beriye minah ni..

    I think it depends on your preference, tapi sebenarnya we don't have to rush untuk pergi check kat klinik especially yang check beberapa hari lepas period due, sebab pada masa tu kandungan kita pun baru 2-3 minggu which basically kalau scan pun most likely we're not going to see anything. If pergi klinik maybe Dr akan buat the same test like you can did at home unless dah 1 month mungkin boleh cuba scan and see. Masa I jumpa Dr during 4th weeks, we can't even see the so-called baby yet. But you probably can see the amniotic sac. So not much Dr can monitor other than to double confirm that you are really pregnant.
    So Dr will advise datang about 2 weeks lagi then only we can see the heart beat and from there we will know the baby's condition. Around 6 weeks you will see something like a pea jek.. hehe

    6 Weeks


    There are some people they meet their gynae during month two, it's still fine. Time ni pun baru nampak heart so Dr can monitor the heart beat and during 9 weeks your baby dah form cuma jari sume takde lagi la. Touching sangat tengok heart baby kelip-kelip - actually beat dia tu hehe

    9 weeks

    Macam gamba katun pun ade hik hik

    Another question especially for the first time mummy to be; nak pergi klinik mane? wajib dah ade gynae ke masa ni?
    Based on my own experince and from few consultations with different Dr, ini pun atas percaturan kita sendiri which mean.. you boleh pergi mana-mana klinik yang boleh provide antenatal check up Or you can already select your gynae and start your regular check up with him/her. The benefit your record and pregnancy history ada pada Dr yang sama, especially yang ada complication.
    Fact is, walaupun you start with Dr A for your antenatal check up, the Dr can always provide you a report in case you nak transfer to another Dr. That can be done so jangan risau..
    The concern here, maybe cost. Kalau pergi check up dengan gynae, I would say the rate is a bit higher compared to check up dengan Dr from clinic biasa. If you really have money is allocated for that, by all means.. Based on my survey kalau rate untuk gynae from private hospital, consultation - Rm60-80 and scan - RM40-60 > every visit may cost you more or less RM100. Belum dicampur kalau Dr provide you supplement.

    And scan dekat klinik biase selalunya RM30-40, and consultation should be less that RM50. And again, it depends at your convenient and preference.. Do you wanna buy shirt at Topshop or Potshop. Yeah, you can definitely answer that right.. =)

    Jangan lupa lagi satu option, check up di klinik kesihatan kerajaan. I heard diorang ada jugak buat ultrasound scan tapi bukan setiap kali visit la.. But they probably buat scan untuk check heart beat baby using Fetal Doppler, a simpler device. Supplement semua free.. yeah, undilah kerajaan! =)

    Which mean you can do your antenatal check-up dekat klinik biasa or kerajaan then deliver di private Or check up di hosp private A and deliver at hosp private B. Boleh, xde masalah..
    Advisable bila kandungan dah mencecah 7-8 bulan start check up with your selected gynae. So kalau ada apa2 masalah can be detected and handled before hand.
    So for those yang belum finalysed nak deliver kat mana, it's fine untuk do your check up at any clinic pun.

    At least you can save some during early check up kan dan masukkan dalam tabung ayam anda atau PTPTN... huhu

    Wednesday, April 14, 2010

    My Pregnancy Symptoms

    7 comments

    Week 1 – Week 3

    Of course masa ni saya belum tau lagi yang dah conceived. 2 weeks before my last menstrual cycle overdue, ada symptom like cepat lapar and gassy. I really have to eat frequent. Selang 2-3 jam dah lapa. I’m not so sure if these are the ‘official symptom’ for pregnancy since masa ni there’s no baby or even an embryo in sight (at least not yet).

    Tapi at this time our body basically is working hard to gear up for the event that paves the way for the baby: the big O — ovulation. Since my menstrual cycle is always on time every month, so senang la nak kira the most fertilized day and nak agak if the period is around the corner. Maka apabila sudah 1 hari lambat, dengan confident nya saya buat pregnancy test.. ;)

    Anyhow, masa ni I encountered PMS-like symptoms (breast tenderness, bloating, mood swings). And it made me felt is my period coming? Oh, no. Basically these three weeks more to ovulation, then you conceive cuma dari segi perkiraan perubatannya, akan bermula dari your first day last menstrual cycle. Kalau la kebetulan masa first day period you belum lagi dinikahkan, haru jugak memikirkan camana boleh berlaku ;p just stick to how they calculate your estimated due date – from your first day last menstrual cycle.


    Week 4 – Week 13

    At week 4, my baby is no bigger than a poppy seed. Time ni I dah pi visit Dr nak confirmkan pregnancy. I read a lot about ‘false pregnancy’ and sangat risau pada masa tu. The first trimester memang perlu sangat berjaga-jaga. Once u got to know that you are pregnant, u have to really take care of yourself and your food intake – Ooopss sorry.. according to What to expect when you’re expecting book; kita actually dah kena jaga ourself, food intake as in we dah already pregnant even before conceive. Because your body needs to be healthy enough even before the sperms meet eggs. So nak kawen lagi 2 bulan? Ha dah boleh start jaga kesihatan from now =)

    Ok back to the symptom, after week 4 sahaja… Maka bermulalah perjalanan yang agak mencabar sebagai ibu mengandung. Kalau mula-mula tengah hari baru start pening and rasa nak muntah, now belum bangun lagi dah rasa sickness nya. During these weeks, banyak kene ambil off day. And ada lagi symptoms lain like:

    · Frequent urination – kalau malam2 lagi la nyah.. macam dah kene start bangun buat susu.. setiap jam bangun nak buang air kecil.

    · Fatigue – naik tangga sampai tingkat 1 pun mengah tak hingat. Siap kene jaga pernafasan macam tengah marathon.

    · Breast tenderness and changes – blame the hormone!

    · Nausea – Symptom wajib setiap hari.

    · Bloating – Kalau dok kat umah tu, xde keje lain.. Mengeluarkan angin melalui organ mulut. Kadang2 kat luar pun terlepas jugak ;p Susah dey nak cover, bukan boleh plan bila dia nak keluar.

    · Increased sense of smell – Aduish ni yang tak boleh tahan.. anjing polis pun kalah kot. Tapi nasib baik bau Ami, I tak allergy.

    · Occasional faintness or dizziness – Ah kalau time ‘weng’ ni tidur je ubatnya..

    Food craving takde pulak.. Cuma masa ni selera berkurang and terpaksa memilih food, kontra sungguh dengan perangai kebiasaan.. batu je aku tak bedal.

    Based on my reading, those symptoms last until end of your first trimester (up to week 13) sebab masa ni placenta tengah under construction so segala hormone changes, your energy goes into building a life-support system for your baby. Sebab tu la author buku ni cakap, apa yang terbaik untuk baby tak semestinya baik untuk mummy =)

    And the percentage to miscarriage for those who suffer from sickness is LOWER. Apa yang lebih pentingkan? So tahan je la..


    Week 14 – Week 16

    Hey, I’m in my 2nd trimester! Orang kata time ni habis la segala sickness tu. Tapi banyak jugak I dengar sampai 5-7 bulan pun ada lagi sickness, even worse ada yang sampai 9 months!

    Alhamdulillah masuk je minggu ke-14, I feel healthier than ever. Lama stop cook for dinner, sekarang boleh masak balik. Kadang je penat, biasalah..as long as tak pening-pening at least keje kat ofis pun tak terganggu. So sekarang sickness pun dah decreasing, is just that your belly is increasingly growing bigger =) Selera pun dah ok, boleh la habiskan nasi sepinggan. Kalau tak nasi setengah pun tak habis.

    Baby pun dah formed, start from week 9 dah formed tapi sekarang dah ada jari, mungkin dah tumbuh rambut. And paling best, week 16 nanti telinga dia dah fully developed. So the baby can probably hear your voice as you talk to your partner and pals and sing in the car [jangan tutup telinga pulak dengar emak ko nyanyi apatah lagi ayah yang menyanyi]

    Sebab tu la baby bila keluar nanti easily recognize suara yang dia dah biasa dengar masa dalam kandungan. Ehem.. mestilah suara emak membebel yang banyak register dalam brain dia kan. Sorry ye ayah, lagi2 si ayah memang malas nak bercakap ;p

    Walaupun sickness dah habis, tp kene jaga-jaga mouth health. Pregnancy hormones can somehow cause gum inflammation like bleeding gums. Buku kata kene pegi jumpa dentist masa awal pregnant or sebelum (when you plan to). Tapi saya tak suka dentist!

    Sekarang kami berdebar-debar menunggu… is it blue or pink?

    Asyik menangkup je budak kecik tu, yet to see. =)

    Tuesday, April 13, 2010

    Klinik Kesihatan Ibu Mengandung dan Kanak-kanak

    16 comments

    (Sekadar gambar hiasan: Perut sama besar tapi kenapa lengan saya lebih besar dari itu..??)

    For those yang plan nak deliver di hospital kerajaan, kena undergo antenatal check-up di mana-mana Klinik Kesihatan Ibu Mengandung dan Kanak-kanak. So diorang akan buka buku merah (kalau x silap nama buku tu) which records your pregnancy history sepanjang masa check-up and it's like a ticket that allows you bersalin kat mana-mana hospital kerajaan. Without this book, samada tak boleh langsung atau ada difficulty in processes masa nak register untuk deliver kat hospital govt. nanti. No harm to have one.

    Kalau plan nak deliver di private pun tak salah nak pergi check-up kat klinik kerajaan, in fact you can save more since kat sini injection free, any test pun free. Yang lagi best, akan ada kelas breastfeeding etc yang kita boleh join for free. Lagipun, kot la nnt time balik kg dah sakit nak bersalin, haru jugak nak travel jauh nak cari private. Private hospital pun boleh refer to your record by klinik kesihatan ni.

    Tapi kene take note, klinik yang dipilih untuk pergi check-up tu mestilah within your area e.g kalau alamat rumah di Selangor so kena lah pergi klinik di area Selangor. Like my case, padahal kat TTDI lagi dekat but since TTDI tu KL, and I tinggal kat area Selangor so kena lah ke Kelana Jaya.

    First time visit kena bawak the following documents, basically nak sahkan yang kita dah berkahwin and tempat tinggal kita.
    -own ic
    -ic suami (photocopy is acceptable)
    -bil telefon / utility (nak sah kan tempat tinggal)
    -pengesahan mengandung by any clinic (urine test result, gambar scan baby pun boleh)

    The following klinik kat area KL and Petaling. Maybe you can call dulu untuk further details and operation hours each clinic may vary.

    Klinik Ibu Mengandung & Kanak-Kanak in KL area

    Jln Cheras 03-9284 5166
    Sri Kota Bandar Tun Razak 03-9171 7129
    Hang Tuah 03-9221 4445
    Jln Gombak 03-4021 8030
    Rampai Court 03-4149 8070
    Jln Tun Ismail 03-4042 2584
    Tmn Tun Dr Ismail 03-7728 1033
    Jln Raja Abdullah 03-2698 8580
    Tmn Sri Sinar 03-6277 0151
    Cheras Makmur 03-9130 4792
    Bangsar 03-2282 5564
    Jln Klang Lama 03-7981 3369

    Daerah Petaling
    (Reference: Website Jabatan Kesihatan Negeri Selangor)
    Daerah Petaling mempunyai 4 buah klinik kesihatan yang menyediakan perkhidmatan-perkhidmatan seperti berikut:-


    Kesihatan ibu mengandung dan kanak-kanak meliputi jagaan pra-natal dan selepas bersalin, imunisasi bagi kanak-kanak dan pemantauan perkembangan kanak-kanak
    Perancang keluarga
    Rawatan pesakit luar
    Klinik Warga Sihat yang meliputi saringan untuk mengesan risiko-risiko penyakit seperti hyperlipidaemia dan pengukuran berat badan; saringan untuk mengesan penyakit kronik seperti diabetis dan darah tinggi; serta kaunseling makanan dan kaunseling untuk berhenti merokok
    Pendidikan pemakanan dan kesihatan
    Kesihatan wargatua
    Kesihatan mental
    Kesihatan remaja

    Poliklinik Komuniti Seri Kembangan
    Daerah Petaling
    Waktu Operasi 8.00pg - 5.00ptg
    Alamat Petaling,
    Selangor D.E
    Tel. No. : 03-89455929
    Fax No. : 03-89451225


    Poliklinik Komuniti Puchong
    Daerah Petaling
    Waktu Operasi 8.00pg - 5.00ptg
    Alamat Petaling,
    Selangor D.E
    Tel. No. : 03-80611814
    Fax No. :


    Poliklinik Komuniti Shah Alam
    Daerah Petaling
    Waktu Operasi 8.00pg - 5.00ptg
    Alamat Seksyen 7, Shah Alam
    Selangor D.E
    Tel. No. : 03-55186531/34
    Fax No. : 03-55186532


    Poliklinik Komuniti Kelana Jaya
    Daerah Petaling
    Waktu Operasi 8.00pg - 5.00ptg
    Alamat Petaling,
    Selangor D.E
    Tel No. : 03-78045001
    Fax No. : 03-78048475

    Thursday, April 8, 2010

    Teh Botol Sosro @ Kg Baru

    5 comments
    Teh botol Sosro memang menjadi minuman seharian masa kat Jakarta. Breakfast, lunch, minum petang sesuai diminum di mana sahaja. Masa di Bali pun sibuk minum air ni jugak. And siap seludup bawak botol balik.. kenang-kenangan la gamaknya memandangkan kat KL ni tak tau mane nak cari..

    Tadi ke Kg Baru, stop kat satu kedai runcit di Jalan Raja Alang sebab nak tanya direction. Pak cik yang bagi direction tu tengah sibuk pack Teh botol. Apalagi angkut la 2 botol..
    Ada banyak lagi teh botol yang selalunya ada kat Indon; Fruit Tea, Fresh Tea etc

    Boleh la anda dapatkan di sana sekiranya anda mengidam ;) Opposite kedai runcit tu ada kedai minang. Apekah nama kedai runcit itu? Lupa nak take note.. huhu

    Layannnn...

    Thursday, April 1, 2010

    Lucky Days!

    2 comments
    1st April
    Time nak balik kerja semalam, sempat grab Malay Mail sementara tunggu Ami sampai. At the top corner of the newspaper, ada kupon from Nando's --> they'd said eat 1/4 chicken for free, no jokes!!! Teringat la dekat OU ada Nando's and Malay Mail kul 4.30 baru sampai kat selected hub where readers can collect maka percaturan saya pada masa itu masih ada seat la kot since dia kata for first 50 readers only. Doubt jugak, datang-datang je dah habis kan... ala macam selalu tu, beriya nak dapat freebies sampai-sampai je sure tak dapat.
    TAPI.. kalau tak cuba tak tahu.. Maka saya dan Ami decided to go OU, sekali memang ada lagi nyah.. aku punya lurus bawak 2 copies je.. kalau tau amek banyak sah-sah paper free and ada banyak lagi masa tu..
    Anyway, thanks to Nando's sebab anda memang tidak kelakar (u'r not making any jokes) tetapi ayam anda memang sedap!

    Yummmy..

    2nd April
    Heading back to college after having lunch with my brother.. Teringin pulak dengar lagu-lagu bertenaga dari Hitz time-time jem ni. Dah dekat dengan college tros terdengar Hitz Cruisers ada kat KBU. So pergi la join.. Dapat la freebies from them twister orange la.. minuman kegemaran masa kini, Cleo.. bagus takyah beli and some other things.
    Punya la sporting lecturer ni ;p (anyway diorang ingat saya student muahaha.. pandai aku pakai baju loose sikit harini..) join plak diorang ni main 007 bang! Dapat no 5 hehe maka dapat gift from Sony.
    Having fun betul aku di hari Jumaat ni..

    So ok la.. menarik jugak these 2 days, nak mengharap nombor kena masa lucky draw memang takde la.. tak pernahnya kena..


    Iklan sikit: Para penonton sila la dengar Hitz ok, jangan lupa! (tolong la dengarkan, kami sekarang dengar Redfm al-maklum la lagu kat Hitz tak sebaya dengan kami lagi)

    Mommies Commitee

     

    Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


    This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates