Sunday, November 23, 2014

Karnival Upin Ipin @ PICC, Putrajaya


Mujur ada kawan ingatkan karnival ni berlangsung dari 21hb, cepat2 pergi sebab malas berasak berlaga dengan crowd.

Anyway, yang paling seronok ialah tengok stage performance by Upin Ipin and kawan-kawan. Selebihnya banyak booth yang jual pelbagai items. Kalau tengok information di website ada macam2 aktiviti e.g face painting, sand art tapi kami cuma enjoy stage performance. Okay ler tu, tak kene paw, gaji tak masuk lagi ;p

Bila masuk saja perkarangan PICC, kereta dah banyak parking diluar. Rupanya kat dalam masih banyak lagi parking. Phew!





Upin Ipin & Friends

Umar control macho





Upin, Ipin dan Apin


1 comments on "Karnival Upin Ipin @ PICC, Putrajaya"

fizanur on December 13, 2014 at 1:49 PM said...

semoga berbahagia disamping keluarga. jom luangkan masa dengan membaca ebook ini

kenali anak anda

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates