Wednesday, November 5, 2014

Felinna PMCVC Harga Murah Banget!


PRE-ORDER IS CLOSED!

*But, please still read the whole entry ;)


Tahun lepas, pernah post my review pasal consuming PMCVC. Boleh click kat sini untuk meneruskan bacaan.

Summary: Start consume in February 2013, lepas bersalinkan Umar. First review was written after 3 months consumption. Masa tu memang dah nampak banyak improvement and I love it!

Setahun setengah jugaklah maintain untuk makan. Lepas tu stop, antara sebab nak maintain RM170 sebulan (RM85 1 pek x 2) adalah sedikit costly, bila kulit dah okay kita pun lepa :p and banyak sangat kes tiruan, Felinna stop production dan keluarkan packaging baru. Daaaannn harga yang murah sedikit. Maka excited gila nak continue consume.

Harga retail packaging yang baru ini ialah RM70 sebotol. Ada 30 capsules; kalau makan 2 capsule sehari (highly advised) tahan le 1/2 bulan sebotol, kalau tak makan je lah 1 capsule sehari. Still, RM70-140 sebulan tu tak le rendah sangat kan.

So I came out with this initiative yang akan benefit semua conumer tegar PMCVC supaya dapatlah maintain at low cost --> RM40 sebotol! Save 30 hengget. Kalau nak maintain 2 botol sebulan pun still okay, RM80.

Dengan mengumpul order to certain quantity, membolehkan saya beli direct dengan HQ dengan harga yang rendah. So, jom lah join order PMCVC beramai-ramai! Syaratnya, kena purchase minimum 2 bottles. Kalau nak order lebih pun tak rugi. Insha allah berkesan, kalau tidak pun.. tak kan memburukkan lagi keadaan kulit sekarang. Insha allah.

Boleh visit official page Felinna (Founder PMCVC) untuk lebih banyak testimonial and story pasal PMCVC : https://www.facebook.com/pages/Felinna-Nadea-ed-Fattah-official/163410137038537

Kalau dah habis baca tu nanti, laju-laju pulak order dengan saya okay. I'm just a text away ... SMS/Whatsapp : 017 3990400


And don't worry about delivery, Poslaju ada di mana-mana.



2 comments on "Felinna PMCVC Harga Murah Banget!"

MyRule on November 5, 2014 at 6:33 PM said...

Waaa...macam menarik ni...

Allene on November 12, 2014 at 1:37 AM said...

ala.. lambat baca.. nur jual ker? klu ye, senang la nak beli nanti.

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates