Tuesday, October 30, 2012

Konvo adik yang last!


Alhamdulillah, bersyukur.. Keenam-enam anak Tok Janggut dah selamat habis belajar. Walaupun ada sorang anak dia tu, belajar tak habis-habis huhuhu

Namun begitu, selesai sudahlah tanggungjawab Tok Janggut dalam memberi pendidikan kepada anak-anaknya. Hope, u are proud of us dad! hehehe

So, 2 minggu lepas kami ke Universiti Teknologi Petronas bagi meraikan adik bongsu kami. Sebab dia dapat scholarship Petronas, maka saya takdelah rasa macam berjasa sangat pada beliau lalu tidak perlu ambil apa-apa kredit hehehe Well, he's a good and behave brother. Tak tau le belakang aku camana kan.. ;p

Sempat jugak kami ke jeti Lumut shopping hasil lautan di sana.


Photobucket

Proud parent



Photobucket

Muka basi



Photobucket

Bajet hensem


Photobucket

Adik manis



Photobucket

Gangnam style


Photobucket

My bodyguard



Photobucket

Kawan baik




Photobucket

Tahniah Pak yu, kalau boleh Amir jadilah Engineer macam Pak yu okay..


p/s: Selain Mommy, baba and Ibu.. Amir hanya mahu dengan Pak yu sahaja. SAHAJA! Of all people, Pak Yu je takde masalah nak dukung and main dengan Amir. Pelik jugak..

Tapi logiknya, Pak Yu dulu masa kecil, mommy Amir lah selalu basuh yak dia.. mandikan dia.. main dengan dia.. Dulu hafiz memang sangat rapat dengan mommy sampaikan baju gown mommy pun dia nak pakai! Masa mommy masuk asrama, ayah siap suruh bawak baju Hafiz sebab asyik rindu hahahahaha lawak okeh.

Yang paling penting, Pak Yu pun dah start kerja.. bermaksud raya tahun depan, bertambahlah sumber kewangan raya Amir and adik Amir. Weehuuuu!


2 comments on "Konvo adik yang last!"

ayza ukashah... on October 31, 2012 at 1:16 AM said...

dey amir...u look gorgeous la...i ngorat bley???

Nur on October 31, 2012 at 9:00 AM said...

Mommy kata tak nak bermenantukan orang yg sama baya dengan dia kehkehkeh

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates