Monday, August 16, 2010

Anak emak kah?


Bila tengok gambar scan kat bawah ni..



I wonder la budak kecik ni ikut sape lah tidur mulut jadi camtu. Bibir macam menebal je.. At this point of time kan kite ni suka lah main teka2 ikut muka sapa berdasarkan gambar scan yang tidak seberapa itu.

Eh muka u la.. bibir u tebal
Tak, muka u.. kan hidung u kembang..

Padahal, tunggu jelah bape bulan je lagi kan.. Tapi normal la tu, memang seronok buat hypothesis ni.

Di satu pagi yang hening, masa baru bangun tido.. Tapi rasa macam kalau boleh nak tido lagi sebab the whole night tak lena, tapi malu la nyah bangun lambat di rumah mertua kan ;p

Saya pun berjalan malas menuju ke tempat sangkut towel, sambil melintasi cermin.. Sempat menoleh kejap kat cermin. OMB (Oh my baby), kenapa bibir saya juga macam naik ke atas dan menebal, muka sembap gile, kembang semangkuk - sebijik macam muka baby kat atas tu yang mula2 saya teka ikut muka bapaknya.

Manalah aku pernah tengok muka aku masa tido kan... Hihihi. Inipun tekaan saya saje.. tunggu lagi 45 hari.

7 comments on "Anak emak kah?"

deena awanis on August 16, 2010 at 10:48 PM said...

sabar2...tapi excited sangat kan??macam2 dok terpikir n bermain dalam otak ni..=D

`BaHa` on August 16, 2010 at 11:36 PM said...

mmg macam2 terfikir nih.. takut dia kua masa i tengah makan rendang kat kg nnt je huhu

♥ EeiNz ♥ on August 16, 2010 at 11:39 PM said...

45 hari lagi ?? rs cm cpt jekk kn ...

mahira oya on August 17, 2010 at 1:10 AM said...

rase dl muka zamel..
ubah pikiran skang mcm muka ko lak..
x lame dah ni..

`BaHa` on August 17, 2010 at 1:12 AM said...

haha nnt sampai baby dah keluar pun org akan tukar2 cakap ikut muka sape.. maybe dah beso sikit baru nampak la ikut sape. silap2 tak ikut sape2 ;p

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ on August 17, 2010 at 9:28 PM said...

tak sabar kan nk tgk muke baby ikut cm sape... hehehe...45 ari?! dh tak lame dah :)

[ Hanie ] on August 18, 2010 at 7:37 PM said...

hehe so cute entri ni :) mmg terpikir2 slagi tak nampak depan mata ;)

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates