Wednesday, December 5, 2012

6-9 December 2012: Litt Tak Branded Toys Warehouse Sale


Wuhuu Litt Tak warehouse sale kembali lagi!

Last June, diorang ada buat.. for the first time I pergi, memang berbaloi. Brand yang dia bawa bukan macam kat toysrus tapi brand yang selalu ada kat Jusco. Harga jauh lebih murah, of course.

Last june punya cerita Litt Tak warehouse sale, di sini....

Summary: Litt Tak is having its Branded Toys Warehouse Sale now. Brands that offered are Takara Tomy , Mask Rider , Bandai , Power Ranger , Gundam , Ultraman , Thomas , Pla Rail , Nohohon and many more. Get the #75316 RX-0 Unicorn Gundam 02 Banshee at RM188 only ( n.p. RM329.90 ). While stocks last. Terms and conditions apply. Please go and check it out now.
Date: from 6th December 2012 to 9th December 2012 ( 9am to 6pm )
Venue:No 6, Jalan 4/118B, Desa Tun Razak, Cheras, Kuala Lumpur (Bersebelahan Puspakom)

Photobucket

*Tapi toys made from kayu tu takde pulak nampak tadi, if ada sure ambil.
*Untuk budak tak berapa kecil yang suka robot-robot brand Ban Dai tu, memang berbaloi kalau beli kat sini.


Kalau warehouse sale or expo yang I rasa berbaloi untuk pergi dan memang sedang mencari sesuatu yang confirm ada kat situ, maka pagi-pagi lagi dah terpacak kat situ ;p  Tak ramai orang, boleh setelkan cepat urusan membeli. Sejam dah setel.

Kalini, memang dah aim certain toys. Since beli starter Thomas and Friends haritu, for only RM30... Baba Amir, ye baba dia... selalu eyeing on the extension set kat Jusco and other place, of course le ratus-ratus. Nasib baik isteri dia sabarkan dia sebab tunggu sale ni..


Now, ini dia .......

Photobucket

Thomas & Friends Big Set for only RM90

Selalunya belikan Amir educational toys aje, now mommy belikan set Ben 10. Biarlah Amir menjadi budak lelaki sejati ;p


Photobucket

RM25


Educational toy again.. Hehehehe

Photobucket

Multifunctional learning case. RM16


Toy wajib, football game

Photobucket

RM13 sahaja. Aduhai, cannot ressit kan.

Masa nak bayar nampak pulak truck comel-comel ni, RM5. Hmm.. sebat le apa lagi.

Photobucket


Last but not least, dari haritu teringin nak belikan Amir soft toy.. Tak pernah ada patung2 untuk develop rasa penyayang, bertanggungjawab... Ceh! Okay, giraffe ni RM13 aje sebab tu saya ambil.
Kalau kat Ikea benda macam ni, and this size...  RM29 ke atas ye..

Nah, malam ni Amir tidur dengan giraffe ye :)


Photobucket

Selain giraffe ni ada bear.. tiger.. lion... elephant... haish rasa nak buat collection. Price range RM13-14. Kalau besar lagi RM40. Okay la not bad.


Others....

Photobucket


Selain toys di atas, ada banyak untuk girl. Doll house, doll nya sendiri.. ada laundry set (RM20) and many more. Harga dalam puluh-puluh. Kalau toy yang kecik-kecik sikit, belas-belas aje.. RM10 pun ada. Kereta control ada.. bricks ada.. Sangat berbaloi.


Amir memang suka main toys so rasanya berbaloi kalau beli time warehouse sale ni.



Anyway, a heads-up... Kalau u all ingat, I selalu pergi warehouse sale for barang baby di CMC, Giant Taman Connaught. It's coming it's way next Friday! Kalini nak tengok2 barang baby and toys Amir jugak sebab dia bawa brand Vtech. Kalau dekat toysrus, harga dia RM60 sampai le ratus-ratus.. dekat sale ni, confirm discount up to 70%. And vtech memang salah satu brand yang buat educational toys selain playskool, elc etc. Educational toys lagi! Hahaha Dalam setahun, diorang selaunya buat 2 kali, mid and end of the year. Hmmm try retrive old post regarding to my visits to that warehouse sale takde pulak.. Okay takpe, next week I review.. InsyaAllah, kalau ada peluang untuk pergi :)


4 comments on "6-9 December 2012: Litt Tak Branded Toys Warehouse Sale"

azian abdullah on December 5, 2012 at 7:20 PM said...

Thank for the info dear! i pun suka pg yg dekat CMC tmn connaught tu. this time nak try pg litt tak jugak. btw, kalau nak beli susu enfagrow murah singgah lah tmn tenaga. dekat dgn hukm. kat kedai ubat cina. dia jual RM76 jer sekotak yg ada 650gx2 tu.

aThidEaN on December 5, 2012 at 7:44 PM said...

wah bestnya
untung dok kl
u ada nak gi lg x?
i nak kirim la.

Allene on December 5, 2012 at 9:40 PM said...

la.. dekat ngn ofis lin je.... nak pergi la.. :D

Nur on December 6, 2012 at 12:54 AM said...

azian - thanks for ur info!!! sila pergi warehouse sale tu mmg best hehhe

athiedean - babe, kita ada ym kan nnt buzzing buzzing okay

lin - mana office u? i pun dekat.. i kat UCSI hehehe

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates