Tuesday, January 4, 2011

Mari undi kami!! Dan join contest kami!


1)Help us to win Bodyshop items!!!

Begini ceritanya, kan entri yang lepas adalah berkenaan tangan gatal nak masuk pertandingan gambar lompat-lompat. Rupanya gambar kami tu dah terpilih dalam Top 50. Maka kami memerlukan undi kamu.. kamu.. kamu... iye, kamu juge.. kamu lagi.. kamu... dan kamu!

Gambar yang dipertaruhkan:


Gambar ni masa honeymoon di Langkawi. Kalau sekarang suruh lompat mcm ni dengan berat lebih 10kg dari biase... It's a big NO! Plus kalau lompat, terangkat baju nampak pule 'tatu' selepas bersalin... ;p

Ok berbalik kepada cerita mengundi, MARILAH MENGUNDI BERAMAI-RAMAI YE!!!! (buat muka Pussycat yang comel dalam cite Shrek)

Senang je nak undi..

Go to this link:

http://falihinjasmy.blogspot.com/2011/01/feel-free-to-fly-contest-top-50.html

Cari no 43. 43 tawwwww.. jangan yang lain pule!
Click kat radio button sebelah nama saye tu - FFTF 043 `BaHa` then click button Vote.
2)Contest Emak Amir Nak Menang
Bukan itu sahaja, anda juga dijemput buat entry berkenaan participance saya ni dan ajak rakan2 blogger, follower etc vote saya - You stand a chance to win one of the Bodyshop item (Kalau Saya Menang Hadiah Bodyshop From Organizer Lah Yer). First prize nya worth RM100 nyah.. harusle banyak itemnya kan.. Nanti mak pilih lah satu bagi kat uolls.
Link your entry kat comment post ni.. Entry sapa yang paling banyak blogger lain comment yang mengatakan dia dah vote maka dialah pemenangnya ok!
Silah vote ye!
Yang penuh harapan,
Emak Amir

5 comments on "Mari undi kami!! Dan join contest kami!"

Anonymous said...

dah vote.good luck babe!!

jom join contest kat blog i.
http://arvanees.blogspot.com/2011/01/we-love-jeans-contest.html

-deena-

AzUraAa on January 4, 2011 at 7:20 PM said...

saye dah undi mummy..

oya on January 5, 2011 at 5:34 PM said...

saya dah vote & buat entri...heee

http://memoirsofoya.blogspot.com/2011/01/giveaway-bodyshop-from-emak-amir.html

[ Hanie ] on January 6, 2011 at 10:56 PM said...

BAHA!
you leading eyh? hehe
go go go! dah vote dah :)
tp kite tak dpt nak join la contest tu...
sogannnnnn! :P (i mmg segan tak bertempat huhuhu)
pape pun, wish u all the best ;)

♥ EeiNz ♥ on January 7, 2011 at 12:31 AM said...

okeh. akk da vote jugak adik cyg nih.
gud luck !

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates