Monday, January 10, 2011

Menang Contest Loncat-loncat!


Mode : Teruja!!



Gambar meloncat laki-bini berjaya menakluki hati juri2 profesional contest Feelfreetofly. Yang bestnya lagi, i got to know this contest from Gerek itu Alia, which my senior masa secondary school, she won too!



Rasa terpanggil nak join the contest sebab, I have a number of interesting gambar melompat masa lepak2 di tepian Pantai Cenang, Langkawi.


Some of the photos taken:


Oh, degil ye tak mau belikan LV. Nah, amek nih!

Sape suruh bergaduh di atas, kan 2-2 dah kene..





The finale, lompat katak beramai-ramai


Tapi yang paling diri sendiri suka ialah..... Mestilah gambar yang menang tu ;p


Thanks a bunch to the organiser and juries! Nak tengok keputusan penuh, click sini yer..

8 comments on "Menang Contest Loncat-loncat!"

yienjr on January 10, 2011 at 6:50 PM said...

tahniah baha!! memang cool gmbr tu..hehe dapatla brg bodyshop!! besttt =)

syuhada on January 10, 2011 at 7:03 PM said...

awwww congrats!

deena awanis on January 10, 2011 at 7:33 PM said...

all the pics memang cool abes!!sangat layak menang!!x sia2 i undi..hihihi..congrats babe!!

farahfad on January 10, 2011 at 7:42 PM said...

hahha..mmg cun gambaq u!siyes!

sukela mama n papa amir! =p

wAwwA AwwA on January 10, 2011 at 11:28 PM said...

weehu! tau dh mesti menang punya. few months lg bley melompat bertiga plak ngn amir sekali! ;)

pearl jade on January 11, 2011 at 12:00 AM said...

weeeeee...kak baha menang
hehe
memang boleh jangka akk menang
sbb sgt dasyat okk gmbr 2
i mean sgt superb
xsgka akk yg ayu2 ni boleh amk gmbr cm2..hehe
congratz kak

p/s:
saya die hard fan kak syud..hehe

♥ EeiNz ♥ on January 11, 2011 at 1:43 PM said...

wah !!! dpt jugak...
da agak sure menang punye ! ;)
alhamdulillah...
congrats, x sie2 akak meng-vote ...hihi

[ Hanie ] on January 12, 2011 at 5:56 PM said...

yey yey..
congrats! rupenyer byk lagi gambar2 mcm tu yer..heheh kalau i mmg tak buat la byk..semput! :P

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates