Sunday, January 16, 2011

Potluck & Ita’s birthday bash


Last weekend, my besties and I gathered at Yien’s place. It’s been ages since tak gather-gather like this. Memandangkan nak cukupkan korum nowadays memang susah, maka terus lah men-surprise-party kan untuk January baby which is Zentegel. Terkejut ko nyah!! Kata surprise. Memang surprise habislah sebab birthday dia next week ;p

Birthday girl.. alololo ;p




The food, of course..



The eaters!!




The mommy monster.





Sebab Amir tak boleh makan lagi, makan tangan sendiri dulu ye..



The nanny ??? hehe




Amir & Humaira & The chocolate cake





F.R.I.E.N.D.S





Mane mommy ni, gua dah tukar baju pun tak habis gosip lagi..


Thanks Yien for hosting the party :)


3 comments on "Potluck & Ita’s birthday bash"

syuhada on January 16, 2011 at 9:22 PM said...

ahahahah otai gila amir duduk kat kerusi

yienjr on January 16, 2011 at 10:35 PM said...

orait baha nanti kita buat lagi ya.. tunggu my baby plak lahir (^_^)

p/s: syud, amir memang terserlah kemachoan dia..haha

Puan nadxoxo on January 22, 2011 at 7:20 PM said...

Amir makin encem!

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates