Sunday, July 10, 2011

Amir had fun at swimming pool!


Last Saturday, memandangkan plan untuk ke Butterfly Park terpaksa cancel. We decided untuk pergi any places nearby. Lagipun tak boleh nak menuju ke KL pun. So kami anak beranak chill di area Cheras sahaja.

Early morning dah pergi Jusco ;p Nak cari swimming suit Amir, sebab sebelah petang kami plan nak bawak Amir pergi swimming pool at my work place.



Nervous jugak nak bawak Amir pergi swimming pool, he's never been to any before. Plus, Amir ni takut air sejuk. Kalau mandi tu, suka buat menggigil sambil pegang baju si tukang mandi kuat-kuat. Drama!

So sebab tu jugak, beli pelampung yang masukkan kaki sahaja, so he can sit.. tak perlu half body masuk dalam air.

As expected, mula-mula masuk. Muka nervous.


Asyik pegang kedua-dua belah side of pelampung.

Lama-lama.....

He's more than enjoying himself! Weee...








Akibat terlalu enjoy....

Knocked-Out!

4 comments on "Amir had fun at swimming pool!"

deena awanis on July 10, 2011 at 11:16 PM said...

baju tido amir sama cam rafique..hihi.. u bawak amir gi swim pool kat mana ni??area cheras??

Nur on July 10, 2011 at 11:20 PM said...

hi deena, ni dekat tempat kerja i.. UCSI. kalau public nak masuk pun boleh, rm3 je :)

wardah @ fie shah on July 10, 2011 at 11:28 PM said...

itu pasallah suka bawa Kakal swimming senang sikit dia nak tidur lepas tu. haha.

siries ke RM3 je? ok boleh try nnt. hehe

Nur on July 10, 2011 at 11:30 PM said...

wardah, yes u should try.. best jugak swimming pool tu and tak ramai sangat org luar. selalunya staff, student and those who emrolled for swimming class.

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates