Wednesday, July 13, 2011

ToysRUs Members Clearance Sale


*Dari semalam cuba untuk post entry from mobile tapi tak berjaya. Maybe sebab too many attachment and too large. Bila post entry without picture, takde masalah.. Tu yang ada entry 'Testing'  ;p

Anyhow, ada good news untuk yang sedang mencari toys untuk anak or for any coming birthday (huhu we got two birthday bash this weekend) So berbaloi lah beli masa sale ni.


Sale up to 50% off at The Atria Shopping Centre Dsara PJ, 13th-17th July 2011. 10am - 8pm. Enquiry:03-5634 3930




Macam-macam permainan ada, dari baby sehinggalah ke toddler.
 


Price range untuk soft toy ni RM15-RM25.





Yang ini, RM12.90 sahaja :) Got one for Amir, sila jadi Michael Jordon
 
 
Bukan permainan aje, CD and books pun ada..
Ada macam-macam educational CD, harga lebih kurang RM10-RM15
 
 
Selain tu, ada Stroller jugak.. Brand: Esprit, Graco, MacLaren - basically brand yang memang ToysRUs jual lah.
For MacLaren, its discounted price cheaper by RM200-RM250!!! Stress mak dah beli awal.. huhu
Pram toy tu berharga RM39.


Kasut Crocs pun ada, tapi tak banyak. RM60


So itu sahaja lah dapat mommy Amir laporkan. Memang ada banyak sangat permainan dan berbaloi kalau nak beli. This sale dah start semalam, masa baru sampai kat Atria tu asyik terserempak dengan orang yang membawa berplastik-plastik besar toy.. rasa nak pecut 100 meter je dari tempat parking ;p Nasib stamina mak dah kurang.



Amir.. Amir.. Apa Saja Untukmu by KRU.

13 comments on "ToysRUs Members Clearance Sale"

Zahra Al-Rasyah on July 13, 2011 at 6:30 PM said...

Salam kenal :)

Hi dear Nak tanya, yag sale ni untuk orang2 yg ada member card ToysRus je ke?kalau takde card boleh beli tapi mahal izit?

Nur on July 13, 2011 at 6:33 PM said...

Hi Zahra, kalau tadkde card pun takpe sebab kat sana nanti ada kaunter untuk buat member card :)

harga semua sama je tp maybe diorang encourage you untuk sign up card.

naddynad on July 13, 2011 at 6:44 PM said...

erk mcm mana i bole tlps pandang ttg sale ni eh? hehe
tq for informing us ...mesti terjahh nih :)

aThidEaN on July 13, 2011 at 7:24 PM said...

wah nak pegi2 ..
lunch hour ni nak serbu
thanks for let us know..

Nur on July 13, 2011 at 7:29 PM said...

Pleasure! let us know apa yg diborong nanti ;p

Zahra Al-Rasyah on July 13, 2011 at 7:58 PM said...

wow! yeke?bestnya!!wajib masuk dalam listing untuk pergi minggu nih. tq for the info ye :)

zente@eyka on July 13, 2011 at 8:40 PM said...

rasa nak pecut 100 meter je dari tempat parking ;p

aku paling suka ayat ni.buat aku tergolek.hahahhaha

oya on July 13, 2011 at 9:00 PM said...

amir muka khusyuk tgk toy..
bestnya..board game ado tak..

♥ Elin ♥ on July 13, 2011 at 10:05 PM said...

x tentu arah mana 1 amir nak pndg..hihiih;)

fiszah_pjo on July 13, 2011 at 10:34 PM said...

dear, buat card member kena bape ek> u rasa berbaloi2 tak?nk g cari stroller ngn mainan utk my bbay gak :)

Nur on July 13, 2011 at 11:25 PM said...

zente: u rase kelakar sebab u kalau ade sale pun JADI MACAM TU JUGAK KAN??? hehe

oya: tak perasan ade board game ke tak

fiszah_pjo: i tak ingat lah berapa dia charge untuk member card, atau free. sebab dah buat lama. Kalau nak beli toy, banyak lah yang murah-murah. Tapi mungkinlah bukan yang new arrival, ni stock lama i guess.
Pasal stroller pulak, tak banyak brand unless kalau u dah certain nak beli MacLaren or Graco or Esprit so bolehlah tengok kat situ sbb confirm ada less :)

farahfad on July 13, 2011 at 11:30 PM said...

wuuuu...nak p!tp blk rumah ja da flat...camno nak p nie

misha.w on July 14, 2011 at 7:54 PM said...

harus terjah ni. seksaited nak beli toys utk anak! :)

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates