Thursday, July 21, 2011

Harimau Malaya! Aaauuuuummm!!


Semalam untuk pertama kali menyaksikan perlawanan bola di Stadium Nasional Bukit Jalil. Mula-mula berat hati nak tinggalkan Amir, tapi dah alang-alang dapat ticket free, rugi pulak kalau tak pergi. Just to have experience. Thanks, Maybank!



Kalau selalu tengok kat TV, penonton tersorak-sorak, meloncat2 - Apekah? Seronok sangatkah?


Memang iye! It's totally a different sphere, spirit, hype - u name it. Ade la part2, Msia membuat cubaan untuk score, mak pun terjerit-jerit nyah! ;p



Tapi masa second half, fikiran dah tak menentu. Bukan sebab takut Msia kalah, tapi asyik teringat kat Amir : (

Kitaorg keluar stadium 15-20 mins earlier. Budget tak nak bersesak-sesak masa naik LRT. Tapi tetap sesak!! Adus, experience paling tak best. Orang-orang yg Q kat belakang push like hell! Takde otak betul. Time ni rasa menyesal pulak pergi tengok bola walaupun at first I think it's a fun experience.


All and all, our team has shown a good performance. Goalkeeper banyak saved, otherwise Chelsea score could have been 6-7 ;p  Tapi Drogba memang teror ambil free kick, so itulah akibatnya.. Chelsea dapat score 1.


I'll continue supporting our football team!! At home!! Because the crowd in the train was crazier than those in stadium. Dem yuh!











*Gambar adelah ihsan daripada kamera 'berkuasa tinggi'. Huh!

2 comments on "Harimau Malaya! Aaauuuuummm!!"

Budak Nakal on July 22, 2011 at 6:31 AM said...

Cayolah!

My Name is what..? on July 27, 2011 at 9:15 PM said...

Nice!!! serik nak pegi lagi x? hehe pasni baby Amir dah besar sikit bwk la dia sekali..mesti enjoy!!

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates