Sunday, October 30, 2011

APESAL. ?


Hari Sabtu lepas, ada Angkatan Pemuda Futsal (APESAL) Tournament. Ni untuk Alumni Sek Men Sains Kuala Selangor (KUSESS).

Batch Ami merupakan pioneer di KUSESS atau dengan erti kata lain team paling 'tua' pada hari tersebut.


First game, lawan dengan budak-budak SPM 2009. Beza 9 tahun tuuu.... Boleh ke bang?




Jyeah! Ternyata abang senior lebih skilfull, team abg senior menang 3-1


Abang ni hampir2 nak buat hat-trick, apekan daya masa dah tamat.



Sekarang...




 8 tahun yang lepas, juga ketika teman Ami main Futsal Tournament


Insya Allah, kalau panjang umur, tahun-tahun lain saya teman lagi ye.



Bukan saya sahaja, budak kecik ni pun akan bagi semangat masa Baba main.. Anyway, satu tips nak mengelakkan tantrum dan diyakini berkesan....



Biar je dia buat apa dia nak buat!


Kotor sikit tak pelah, janji Amir enjoy. Lepas tu sental aje lah dengan Dettol.




Start young!


Tapi Amir dah faham sekarang kalau mommy and baba say 'No', mula-mula dia mengamuk la beberapa ketika lepas tu if we still say 'No', terus cembeng datang dekat mommy. Hehehe. Boy mommy ni :)

3 comments on "APESAL. ?"

MyRule on October 30, 2011 at 7:20 PM said...

Innocent jek muka 8 taun dulu tu..heheh

ayza ukashah... on October 30, 2011 at 9:15 PM said...

hehe...emir pon slalu gak follow ayah die main futsal...tp malam ar...kalo dh kul 12.30mlm tu...die tdo jek la...dalam stroller tu

AzUraAa on November 2, 2011 at 7:45 PM said...

selamba je amir ni..hihi,...

babe..gmbr korang 8 thn lps dgn skang adelah same..awet mude gitu..tettt...

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates