Sunday, October 16, 2011

Birthday Party + Baby Shower + Visiting Newborn + Visiting Aysha + BBW book warehouse sale


Sepatutnya ada 4 birthday parties kitaorg plan untuk attend, 3 parties on Saturday and another 1 party on Sunday.

But, SORRY SANGAT to Noah, Khadra and Cinta Syazabella - we didn't managed to come to your party :(


So kemana kami last weekend...




Sari's Birthday Party and Baby Shower

Tak sangka okay kawan mak ni dah nak beranak dua!


Venue:  The Meritz Condo, Ampang


Barr and Amir. Amir sibuk je tunjuk semua orang...


Peel Amir bila sampai tempat baru dan baru bangun dari tidur, berkepit je! Tangan langsung tak nak lepas.


Alololololo... APEDAA! ;p


Barr elok je main..


The view.


Ha... ni dah warm up sikit.. Watch out, girls!


Best buddy daddy.

Birthday girl!


Guests.


Anak Diana Rafar sangat comel, pandai cakap 'oh my god' sambil pegang kepala.


Such a doll.. :)



Sekarang, Amir pantang nampak playground. Dia akan tunjuk2 and suruh bawak pergi sana. Kalau tak bawak, padahnya kena bersilat la dengan dia. Dah pandai show rebellious, tapi kejap je.. kena lah distract dia dengan benda lain.


Aktiviti tak habis di sini, malamnya pulak mommy pergi visit newborn baby kat UMSC. Amir tinggal dengan baba tengok bola. Pukul 12 malam, mommy sampai rumah. So like single ladies :)

Many congratulations to Zaila for the new arrival!!




Owh I am so missing baby's smell! Bila bau Amir.. ceit bau masam, berpeluh-peluh.

Next, on Sunday.. Pagi2 mother in law dah call, ajak breakfast dekat rumah then pergi visit Amir's cousin kat Damansara Specialist, Aysha has admitted due to food poisoning. Kesian Aysha! Tapi Aysha maintain comeeelll..






Bukan main enjoy duduk dekat wheelchair Tok Nek, kalau dok kat stroller takde pulak enjoy macam tu..




Amir, Baba Tok and Amilia..

Juga aktiviti belum habis di sini.. Seterusnya ke Big Bad Wolf book sale. Zamil Syah betul2 going nut ye nampak buku-buku dan bookworm yang lain ;)


Here comes the worm..



Tapi sale ni memang dasyat, yang hard cover pun RM10 je... Berbaloi-baloi.





Sementara tunggu Baba bayar... Mommy and Amir lepak2 dekat luar, dah dekat 2 jam Amir berdukung je, both Amir and Mommy pinggang rasa nak patah.


Ambil cereal dari dalam handbag...


Bagi kat orang yang dok sebelah...


Bila mommy kata xyah bagi... Itu Amir punya..

Dia 'Nah' kat mommy pulak...

No, thanks! I don't eat cereal.


Ok, mom. I eat.


Dah boring buat bising.. termenung.



16 books for RM160.

Yang tebal2 tu Zamil Syah punya, saya yang nipis2 aje.. ;p


Okay, we need more bookshelf!



Begitu sahaja weekend habis. Now I'm suffering from Monday Blues.



9 comments on "Birthday Party + Baby Shower + Visiting Newborn + Visiting Aysha + BBW book warehouse sale"

deena awanis on October 16, 2011 at 8:19 PM said...

book fair tu memang heaven betul..can get book as cheap ad rm5 kan??best giler!!

ayza ukashah... on October 16, 2011 at 10:47 PM said...

katne bookfair beb...bestnye...x roger pong

Nur on October 16, 2011 at 10:49 PM said...

MAEPS, serdang.. camane nak roger, xtau hang nak pi.. semalam ade update status kat fb

oya on October 17, 2011 at 1:38 AM said...

mmg gile kt BBW tu..kakak ku beli 28 buah buku..buku yg byk2 sedia ada ni aku ingat nak letak kt BBW tu..haha

[ Hanie ] on October 18, 2011 at 1:49 AM said...

ahee, rugi tak pi book fair tu, ade byk buku2 baby tak? :)
alalala makin hari tgk gambar2 awk ni, makin selim ok..(oh nada jeles di situ :P)

Taty Ismail on October 18, 2011 at 6:45 AM said...

woohoo... someone's been mingling with celebs!!! kelasssss my SIL....
ooohhhh, bestnye gi book sales tuh... ehem, nak pinjam buku coulur merah tuh boleh???? hahahahah....

GEREK ITU ALIA... on October 19, 2011 at 6:33 AM said...

arghhh tertekan!!!! tak sempat pergi book fair tu :( :(

ShilaShower on October 19, 2011 at 6:25 PM said...

morning :) hye, i shila. I nak copy pic diaper cake with sariyanti tu yer. nak letak kat belog. hehehee =)

SueZ on October 28, 2011 at 4:13 AM said...

hi,,,,,,,,,cantik nyer buat baby shower ni....best....

sari pun cantik...aduyai...nk wat jugak lah....

bb u cam mat saleh..
btw, i new here...

n nice to read ur blog

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates