Sunday, October 9, 2011

The Weekenders


Semenjak bulan Syawal, aktiviti semasa weekend adalah non-stop. Berjalan raya, balik kampung sana.. balik kampung sini, pergi holiday, open houses, kenduri etc

Weekend lepas kami bertiga jalan-jalan santai aje.. On Saturday, we went to The Curve. Ami kata, back to 'hometown'. Huhu memang seronok sangat duduk di Damansara dulu.




Amir tengok pianist ni, terus dia imitate.. buat tangan macam tengah main piano. Ye, mommy pun harap Amir ada talent as a musician ;p


Dapat upah sebab behave.


Hari Ahad pulak, jalan-jalan dekat Gardens. Entah kenapa, mommy ada je benda nak cari ;p








Berjalan-jalan je dah rasa seronok, tak perlu membeli hehe

Half day kat sana, then we decided to go back. Just before we exit the main road... 'Jom kita minum teh tarik kat rumah Amai nak?' Tu dia, selamba suruh orang tu buat air teh kitaorg nak datang  ;p

Tapi seronok lepak-lepak dengan kawan. Now dah ada anak, nak jumpa kat luar tak berapa convenient maka ke rumah mereka lah kita.. Dapat main macam-macam.

Hah, buat sepah kat rumah orang!






Fun-filled evening!


3 comments on "The Weekenders"

wAwwA AwwA on October 11, 2011 at 9:15 PM said...

alaaaa slimnye mommy.. *jeles* T___T

dialicious on October 15, 2011 at 8:35 PM said...

ur hubb how old?nampak muda sgt!huhu.n u r one hot mom!stroller tu nampak sgt selesa n light.bestkan

Nur on October 16, 2011 at 6:28 PM said...

diah, husband i kata dia 22thn.. i noticed, dia dah 6 tahun, 22thn!! maybe pakai t-shirt n short tu nampak mcm youth kot ;p

yup, stroller sgt2 senang nak maneuver

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates