Monday, December 19, 2011

2nd Anniversary Treat


Venue: Jogoya, Starhill Gallery


"Nothing Luxury" tema anniversary pada tahun ini  ;p  Start survey venue untuk celebrate anniversary dekat Groupon, Bigdeals etc. Takde yang menarik selepas terlepas voucher untuk Hotel Istana. Plan B, survey great dining deals for Platinum cardholder. Ok lah, ada jugak lah discount 15-20%. This was when I found about Jogoya, listed as one of the merchants. Maka, terus ke website dan dapat tahu ada promotion yang lagi menarik from Jogoya itself....


Jogoya School Holiday Promotion RM52++
(NP:RM78++)
Lunch or Supper ( For student only )
18th November 2011 – 30th December 2011

  • Monday to Sunday ( Not valid on Public Holiday and eve )
  • No age limitation as a student but must provide valid student pass
  • Not valid with other promotion and discounts
  • Present valid student card before make payment is required.
  • The company reserves the right to amend the terms and conditions without prior notice.
No age limitation okey! Memandangkan kami suami isteri adalah students, sesuai sangat lah ni... Tapi, masa kitaorg pergi tu memang ramai college students aje lah. But we all pun student what... ;p

Enjoy the pictures....


The ambience..





The food














The Threesome

*Take note lebam kat dahi Amir.. hasil dive dari sofa ke atas karpet.




Amir and jelly.





Last but not least.


Next, berjalan-jalan di Pavillion







Message from Ami: Thoroughly enjoyed the moment. Simple yet meaningful. Happy 2nd Anniversary, Love.




1 comments on "2nd Anniversary Treat"

Zach's Momma on December 20, 2011 at 6:36 AM said...

terjun tiruk ke amir? heheh..

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates