Wednesday, December 7, 2011

Starz Garden, Sogo Part II


First time, Amir datang ke Starz Garden, masa umur 7 bulan.


Rambut pun belum ada lagi ;p

Teruskan Membaca Gosip Ini Sepenuhnya Untuk 26 Keping Lagi Gambar Amir
*dah macam abang Nara kan..

Semalam Amir ke Starz Garden lagi, naik LRT lagi, berdua dengan Mommy jugak lagi...

Kalini memang Amir balun main habis-habisan. Sekarang kan dah boleh berjalan, kemain eksyen ke sana ke mari... Mommy pun boleh la rileks dekat sofa.



Focused!


Amir says flower as 'a..er'

Erk, teddy bear??

Tengan tinjau 2 orang kakak yang tengah menyorok sebab main Hide and Seek. Dey, pecah rahsia la!


Amir dan keobsessannya.....

Balls!!!



Pantang semua benda bulat semuanya ball, sekecil-kecil benda bulat pun dia nampak and say ball; lampu jalan, benda bulat dekat pencawang elektrik, corak bulat dekat baju mommy, butang baju!


Takpelah, yang penting Amir happy. 







Amir, happy takkkk??

HAPPYYYY.......!

3 comments on "Starz Garden, Sogo Part II"

mama irfan on December 7, 2011 at 6:13 PM said...

yang ni kat tingkat atas skali sogo kn? brapa ek kalu nak masuk? cam best ja...

Nur on December 7, 2011 at 7:19 PM said...

hi mama irfan, i prefer tempat ni berbanding kid's playgym yang lain sebab fee on hourly basis; RM6 per hour. Budak besar2 Amir bukan pandai main lama2. 2 jam main kat situ terus pengsan ;p Other playgyms bayar per entry. Rm22-30 sekali masuk.

Yup, tempat ni kat tingkat 7. Permainan pun banyak untuk budak besar Amir.

mama irfan on December 8, 2011 at 6:35 PM said...

owh ok la tuh... len kali pergi sogo leh la singgah irfan di situ..hehe

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates