Sunday, December 11, 2011

The Weekenders


Since Baba takde kat rumah the whole day on Saturday due to training. Cepat-cepat mommy and Amir booked his time on Sunday untuk pergi jalan-jalan.. Ke mana lagi kalau bukan tempat jatuh lagi di kenang, Mutiara Damansara


Sebelum mengerah tenaga berjalan di Curve - IPC - Ikano, kita makan dulu....

Di Restaurant Sari Ratu

Muka excited nak makan





Makanannya tak boleh challenge di Natrabu Jakarta
*Flashback*


Destinasi seterusnya ke Ikano Power Centre (IPC). Gotta meet up with a colleague who has business opportunity for us at 3pm. Tapi sebab sampai awal, kita ke Brands Outlet dulu


Terus Amir dapat sebuah beg dan tumbler Ben10 ;p Buy 1 Free 1 for RM19.90. I love Brands Outlet!

Yang bestnya jalan-jalan dekat shopping mall dekat-dekat dengan festival is the decoration.


Decoration dekat IPC






Duck. A big one.

Masa Mommy and Baba tengah meeting, Amir beramah mesra dengan other kids..


Selamba je mamat ni..


Orang main dekat pintu, dia pun sibuk ikut. Bila ada orang nak lalu, mommy yang kena alihkan kamu semua.


Amir memang suka main dengan budak besar. Tapi bukan orang besar.

Next, kita ke The Curve.


Decoration di The Curve.



Bila sampai di The Curve, mcm biasalah bawak Amir main di kids area while mommy pergi cekidout Debenhams ;p





Lucky enough, we met Santa Claus!!
..tapi Amir cuak ;p

The final stop; Ikea.

Tapi time ni Amir dah flat. Habis je tawaf Ikea, Amir terus pengsan.


Bila tersedar je dari pengsan, terus rasa lapar. Habis setengah hotdog Amir makan ;)




"Let me go! Put me down!"



Alamak, mommy rindu lah dengan Amir.


4 comments on "The Weekenders"

wardah @ fie shah on December 11, 2011 at 8:26 PM said...

Cerita2 psl Amir terus Mommy pun terindu ek. haha, dah besar dah Amir.

oya on December 11, 2011 at 9:42 PM said...

tempat favourite kan..bila mau ke natrabu lagi..bawak amir pulak..hehe

liza on December 14, 2011 at 1:46 PM said...

rambut amir mcm lagi byk dr rambut azhad. kereta tu bergerak tak? amir cool je. kalau azhad, jgn harap. kekeke

Nur on December 14, 2011 at 5:16 PM said...

masa kereta tak bergerak, dia sibuk suruh masuk token. bila dah gerak, tak sampai 5 minit nak bangun..

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates