Sunday, June 6, 2010

Dinner @ Dave's Deli


Setelah sehari suntuk memerap kat rumah, badan pun lesu je.. we decided to take some fresh air outside.. Dinner di luar. Yeay, isteri tidak perlu masak!!

Sempat singgah sale Toys R Us di One U, grab some items for the baby. Worth it.

We initially thought nak dinner kat Seoul Garden since we were at Old Wing already, sekali dia sudah pindah ke New Wing daa.. Jauh tu bagi ibu mengandung yang pemalas, seakan merentasi flyover kat depan OU tu.

So we had our dinner at Dave's Deli. After all, macam lama gile dah... atau tidak pernah makan kat Dave's Deli pun sebelum ni. I love the gravy so much!

Now you see...



Now u don't..

3 comments on "Dinner @ Dave's Deli"

Ainul on June 6, 2010 at 9:07 PM said...

sedapnyer..

`BaHa` on June 6, 2010 at 10:41 PM said...

.. sehingga menjilat kaki! ;p

mahira oya on June 7, 2010 at 12:01 AM said...

mak aku sgt suke dave's deli dr dulu hehe..
rase since skolah rendah ade tp kan..
bile entah bankrupt..then rase this year ade balik...
GRAVYnye sgt sodap kan?

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates