Friday, June 18, 2010

My new hobby


Recently found!


Baring di atas sofa tepat jam 8 malam.


Meletakkan tangan di bawah kepala agar kedudukan kepala berada pada ketinggian yang sesuai.


Menyelak baju yang menutupi bahagian abdomen ke paras dada.


Melemparkan pandangan ke arah permukaan abdomen yang semakin membukit.


Menyaksikan pergerakan bayi kecil di dalam kandungan.


Merasai dengan penuh khusyuk setiap gerak geri bayi yang dikesan oleh reseptor badan.


Mengharapkan semuanya berjalan lancar sehinggalah anak kecil di dalam dakapan.


Hey kamu! Pandang perut daa.. bukan kamera.

4 comments on "My new hobby"

deena awanis on June 18, 2010 at 6:30 AM said...

i thought i sorang jer ada behaviour nih..suka sangat angkat baju to see the baby's movement..pastu letak tangan hubby sama2 kat perut to feel it..=)

it such a moment to be treasured kan??

`BaHa` on June 18, 2010 at 6:41 AM said...

weeee.. memang bukan u sorang hehe
kadang2 tak rasa pun dia gerak tp perut berombak2 =) Enjoy!

Puan Jiha on June 18, 2010 at 8:19 PM said...

jiha pon... even kat opis (opsss bilik opis i very the private, jiha mesti selak baju.. biar perut ala2 bebas gitu)

dulu pelik tgk minah2 saleh ni suke tayang2 perut time preggy... tp mang sgt lah selesa nye camtu hehehe

kat rumah pon..duduk2 n tido mesti selak baju kuarkan perut hehehe

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ on June 19, 2010 at 7:43 PM said...

wpon baby lam perut kecik lg n blom leh nmpk lg perut berombak2..tp nieza suke landing pastu rase die gerak2... x sabar nk rase perut berombak2 tue :p

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates