Monday, June 14, 2010

Keeping up with the Baharians Eps 5


Bercanda bersama keluarga di hujung minggu

What a day...

Sabtu malam my sister came and overnight kat my house. Maka adalah anak daranya yang berdua tu, cuti sekolah.

Pagi-pagi bangun, dah minta bawak pergi swimming pool. Dari pukul 10.30 sampai 12.30 berendam kat swimming pool. Hitam mak cik okeh...


Dah penat berendam, mintak makan pulak..tau lapar, cet! Punya la susah nak ajak naik.


Dah puas berendam, siap-siap ke Bird's Park di Ikano.

Mak cik pun excited tengok burung2. Lame dah tak pergi Bird's Park, 18 tahun dah kot.





Dah jalan-jalan, lapa lagi.. anak buah dengan mak cik, sama je!

Seterusnya kami ke birthday party anak buah yang lain. Wuuhuuu..anak-anak buah saya semuanya sudah besar. Meriah sungguh. Si kecil dalam perut, bawak2 bersabar..tak perlu menendang2 tanpa henti. Dalam kemeriahan kanak-kanak bermain pelbagai permainan di padang rumah, mak cik nya.... sibuk menjamah makanan lagi.. dan lagi.. dan lagi..


Boleh tak anak buah bertanyakan mak cik soalan ini 'Kenapa Cik Nor gemok?'
$#&*+@!#$^&*
Bukan itu sahaja, dia boleh buat statement 'Ayah tak macam tu pun'
Cuba jangan compare aku dengan ayah ngko okeh! Ces.

It was fun! Sekali sekala dapat berkumpul dengan family, tengok gelagat anak-anak buah. Tak sangka saya juga akan menyumbang lagi seorang =)

5 comments on "Keeping up with the Baharians Eps 5"

xiedax on June 15, 2010 at 5:15 AM said...

hahahaha...lawak tol soklan ank buah ko beb..sakit porut aku golak.

`BaHa` on June 15, 2010 at 5:31 AM said...

tula anak buah aku ni dah pandai cakap, jujur betul kate aku gemok

deena awanis on June 15, 2010 at 6:01 PM said...

hehehe..comel jer perkataan "menyumbang" tuh..

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ on June 15, 2010 at 7:34 PM said...

huhu... lawak2..leh lak compare ngn ayah die ;p

`BaHa` on June 15, 2010 at 7:37 PM said...

budak2 sekarang ni pandai sgt bercakap, masa kita kecik2 takut kot nak bercakap dgn mak cik2 hehe camane la anak kite nnt

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates